Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz #72445440 #203805 üzenetére

    Írok még erre egy re-t, aztán részemről be van fejezve. Amikor megkérdezték, hogy azonnal levonásra kerül, még előttem is írták, hogy igen.
    Utána tök normálisan leírtam, hogy két különböző dologról beszélünk, mármint te.
    99 óta mac-et használok, az Apple a büdös életbe nem hitelezett senkinek a store-ból. Ha megvetted, az ott levonásra kerül az "átlagtól" azonnal. Nem értem, hogy miért kell regény írni a bankok háttérfolyamatáról, mikor nem ez a lényeg. Hogy most nyomni akartál latba, hogy te mennyire értesz hozzá, lehet, de én nem ma kezdtem (ezt sem), sőt.
    Egyszerűen, amit leírtál az totális félrevezetés a fórumban az ájfonosoknak, még akkor is, ha házigazda egyetértett veled, nem azt jelenti, hogy az úgy is van, mert ő is tévedett ebben. Nem tudom minek irkálsz regényeket, de szavanként bele tudnék kötni az összesbe, mert annyira félrevezetők ezek az írások.

    Akkor most utoljára leírom, aztán ezzel a témával részemről végeztem.:-)

    Amióta létezik store, onnan ha valaki vett/vesz valamit, az azonnal levonásra kerül(t). Ennyi, tökmindegy a bank és az Apple további háttérfolyama, amihez az átlag user-nek már rég semmi köze nincs, tőle a pénzt azonnal el lett véve és továbbiakban nem is kell mással foglalkoznia, mint a megvett szoftverrel. Az megint egy másik téma, hogy lehet kérni a pénzt vissza, ha valami nem olyan, mit ahogy bereklámozzák és ilyenből sok hulladék van a store-ban is.

    Szép napot.

Új hozzászólás Aktív témák