Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sirszevenap

    addikt

    válasz DanielK #19787 üzenetére

    Nem az off kedvéért, de már többször is meg szerettem volna kérdezni tőled, hogy te ide minek jársz? Kötekedni?

    Megmondom az őszintét, te még nem tudtál a kommentjeimre épp eszű, normális és nem bántó , lenéző választ adni. Nem bántani akarlak, de ettől az embertípustól egyszerűen megőrülök.

    A Vodától ez egy gerinctelen, embertelen lépés volt! ÍGY MEREM KIJELENTENI! Egyébként meg azt "merek kijelenteni" amit én akarok, még ha az támadási felületet is ad az ilyeneknek mint te! :K

    Gondold csak át! Te hogy álltál volna a dolgokhoz? Védted volna a vodát, ha veled történik ilyen?
    Kétlem...

    De félretekintve ettől, ha mutatsz nekem egy olyan szerződést a vodától, mely a vevő ily módon való zsákutcába szorítását leírja akkor fizetek neked egy sört! ( Más dolog, hogy nem ülnék le veled sörözni, mert előbb kapnék idegbajt, mint ahogy egy korsó sör elfogy nálam! :D)

    Viccet félre téve: Ilyet én még nem tapasztaltam. Ha bármi ilyen is le van írva akkor is milyen dolog ez?
    Meg rendelek valamit mert x be kerül és ez engem vonz, kell nekem a készülék. Várok rá y időt. Majd nekem kell "zaklatnom" ( adott esetben akitől vettem volna ) a Vodát , hogy ugyan már mikor jön meg? Ők 2x is azt mondják , hogy még a héten. Majd a következő visszajelzésüknél már az x+60k +y időt még egyszer ( vagy többször) ígérik. Milyen dolog ez?

    Kérem, ha erre visszajelzésed van, akkor ne itt tedd, hanem az off-topikba. De épp eszű ember azért nem állna ebben a dologban velem szemben , hisz egyértelmű , hogy ez így nem szép, nem jó! Arról nem is beszélve, hogy mi átlag emberek, hol vagyunk egy ilyen kaliberű céghez képest? Sehol... Össze kéne tartanunk!!! Nem pedig egymást támadni!

    [ Szerkesztve ]

    Bankkártyával? Hát persze!

Új hozzászólás Aktív témák