Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz kalimist #164073 üzenetére

    (#164071) lugosi Köszi, de nekem PC a másik eszköz, arra le tudom tölteni egy gombnyomással, igaz minden alkalommal az összes képet leszedi egy újabb mappába, vagyis nem növekményes szinkronizálás, amí elég gagyi így.

    (#164073) kalimist Igen iClous Photo Library-t használok, de amit te írsz 50GB-os előfizetés vajon miben segítene, mikor a 32GB-os telefonon most 16GB helyet foglalok (12 szabadot ír) amiből az iCloud szerint 1,8 GB a fotók és videók (1 hónapos sincs még a telefon). Tételezzük fel, hogy elfogy a telefonon a tárhely vagyis még legalább 6-8 GB helyet megtöltök fotóval és közben előfizettem az 50GB tárhelyre, ami szinte ingyen van, hogyan szabadítok fel helyet a telefonon anélkül, hogy képet veszítenék? Ha törlöm a telón, törlődik a felhőben is. Olyan opció nincs, hogy csak a telefonról törlődjön és online megmaradjon, hogy azért ha szükséges elérjem bárhonnan? Ezzel kapcsolatban hallottam, vagy olvastam valahol, hogy ha beteszem családi megosztásba, akkor ha a telefonon törlöm, attól még a felhőben megmarad.

    De egyébként igen van OneDrive GDrive tárhelyem, van Dropbox fiókom, és Flickr fiókom is ahol 1TB hely van a fotóknak, de automatikusan egyikre se szinkronizálódik sajnos, vagy csak én nem tudom hogy és mivel lehetne.

Új hozzászólás Aktív témák