Ingyen osztogatja a Samsung a Galaxy Watch FE-t

Pedig még nem is létezik. Közben befutott a szuperfényes Watch Ultra specifikációja.

Hirdetés

Érdekes promóció indult a Samsung belga oldalán: aki június végéig vásárol a gyártó, a VOO, a Carrefour vagy az Orange üzleteiben bármilyen Galaxy S24-et Orange vagy VOO előfizetéssel, az Galaxy Watch FE-t kap ajándékba.


A Watch FE kiszivárgott termékképei (Sudhanshu Ambhore) [+]

Ám van egy kis bökkenő: egyelőre nem létezik Galaxy Watch FE, és az sem világos, hogy jövő hónapban érkezik, avagy ősszel, a többi FE modellel. Nyilván véletlenül élesítette a Samsung a promóciót, amely a GSM Arenán megjelent linken már nem érhető el , ezzel mindenesetre a minap kiszivárgott és hivatalosnak tűnő képek után teljesen hivatalos megerősítést is kaptunk: valóban lesz olcsóbb Galaxy óra.

(forrás: Android Headlines) [+]

Visszatérve a kémforrásokra: a Watch7-ről és a Watch Ultráról az Android Headlines tud részletes adatokat közölni. Az előbbi 40 és 44 mm-es tokozással lesz elérhető Armor Aluminum2 tokozással, valamint zafírüveg, 5 ATM, IP68 és MIL-STD-810H védelemmel. A kisebbik 300, a nagyobbik pedig 425 mAh-s telepet kap egyaránt 2000 nites kijelzővel, míg a trió 3 nm-es chipet, 32 GB-os tárolót és kétcsatornás GPS-t.

(forrás: Android Headlines) [+]

Erre a Watch Ultra 47 mm-es tokozással, 10 ATM védelemmel, titánkerettel és 590 mAh-val licitál rá, 3000 nites kijelzőt kínálva, a mellékelt képek stílusa pedig arra utal, hogy a mobilnézetes termékoldalról mentették őket, tehát nagy esély van a hitelességükre, a 3 nm-es chip viszont azt jelentené, hogy nem Samsung telefonban, hanem órában debütál a gyártó ekkora csíkszélessége.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés