Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    Topikgazda

    Közben beaktiváltam az i5-öt, egyelőre csak aktiválatlan nano simmel, de attól úgy készülékként beállíthattam, mert megy minden. Fel is synceltem, ami kell. Az új kábellel sem megy gyorsabban semmi, de nem is vártam,hisz ugyanúgy usb 2-n tolom, nem is lehet gyorsabb. Az appok jó része, amiket használok, már i5 kompatibilis. Viszont ami nem az igen viccesen fest a nagy kijelzőn. Két példa, hogy ugyanaz hogy néz ki i4-en, és i5-ön, látszik,hogy a Due (i4, i5) jó 1,5 sorral többet mutat, ami itt jól jön, de az iPod (i4, i5)kb. annyi, hogy látszik a teljes artwork (aztaaa...:D). Mint az várható volt, semmire nem kell várni, i4-hez képest a gyorsaság szembetűnő. a 4"-t hamar megszokja az ember, de a ugyanúgy fogva, mint az i4-et, a jobb felső ikont elérni lehetetlen, fogást kell váltani, nagyot nem, de a lényeg, hogy "alapból" nem lehet elérni. A 3.5" a kényelmes, a 4"-nál pedig mehet a trükközés. Számomra már ennyiből is látszik, hogy aki majd elkezdi terjeszteni az igét,hogy ugyanolyan kényelmes, meg hogy a 4" az új 3.5, az hazudik, vagy túl sokat nézte a harmadik típusú találkozásokat, és megnőtt a hüvelykujjának a hossza.
    A kijelzőt szebbnek, tisztábbnak látom, mint i4-en, de ez betudható a kontrasztkülönbségnek, annyira nem látványos, hogy ezért bárki cseréljen. Maga a lightning csatlakozó rohadtul pici.

    Természetesen, kipróbáltam az iPod részt is. A füles egy Sennheiser CX680 volt, ezt hallgatom a legtöbbet.

    Nos, egyből megértettem, miért írták az egyik oldalon, amit linkeltek az OFF topikban, hogy összességében maradt a hangzás olyan, mint volt, ahhoz képest, hogy a miniatürizálás oltárán fel kellett áldozni dolgokat. i4 is elég egyenletesen szól, magasakat és mélyeket tekintve, ezt tudja i5 is, viszont úgy, hogy kevesebb basszus, és kevesebb magas. Mintha kicsit összenyomnánk az EQ skálán. Tehát maradt a kiegyenlített hangzás, csak épp összességében tompábban szól az egész. Ki fogok vele békülni, de érezhető a különbség. Aki eddig a gyári fülest használta, azért nem kell félni, nem igazán fog különbséget észlelni, de egy jobb fülessel igenis nem szól olyan jól, mint az i4, pedig én sem számítok a vájtfülűek közé. Azért elmegy, nem fogok amiatt külön mp3 lejátszóval rohangálni, de számomra ez mindenképpen visszalépés, sz*rok arra, hogy kiegyenlített marad, ha kevesebb dolgot hallok ki a zenéből.

    Bocs, ha kicsit hosszú lett, akit nem érdekel, úgysem olvassa. A nyelvtani hibák nem tudom, milyen számban vannak jelen, mert írás közben nyomkodtam a telefonokat, és fordítva.

Új hozzászólás Aktív témák