Hirdetés
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Na ez tetszik
-
-
veterán
+1
Azok a lent-oldalt lévő gombok és usb-k tökéletesen kézre esnénekHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
NKing
tag
Érdekes koncepció... dícséretes a BTF támogatás. De uhh, azok az előre felé nyitott, rácsos rész mögé "rejtett" HDD-k? Építhetsz bármilyen csendes konfigot bele, ha azok ott duruzsolnak majd kifelé Mondjuk nem tudom, a jelen SSD árak mellett ki használ még HDD-t...
-
LackoMester
addikt
Nem rossz, de valahogy ezekért a kirakat házakért nem vagyok oda.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
tibaimp
nagyúr
válasz LackoMester #7 üzenetére
+1 Egyetértek! Leginkább azért, mert nincs benne normális légáramlás, lég kiáramlás.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Zsmester89 #9 üzenetére
Ez saját?! Az komoly
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
kelna91
senior tag
Azért nyitottam meg a cikket, mert azt hittem, hogy tényleg egyedi csavar van benne. Csalódás.
-
ricsip
addikt
-
fatpingvin
addikt
ennek a koncepciónak mi értelme, én már valszeg soha nem fogom megérteni.
kicsit azt érzem, hogy a dizájnok terén sikerült teljesen függetlenedni attól az alapvető pragmatikus szempontrendszertől hogy egy készülékháznak mit kell teljesítenie.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
yericho800
aktív tag
Ventiken meg lian li vibe erősen látható
R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
tibaimp
nagyúr
válasz Zsmester89 #12 üzenetére
Ez se rossz, grat! Így, látom értelmét, az ilyen típusú házaknak.
Az az Asimov sorozat nekem is megvan!
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz Zsmester89 #18 üzenetére
Az az "A" + Kaliban trilógia is nekem megvan , de ma már sehol nem kapni, legalábbis az A jelűt...Olvastam is annó ezeket, de már csak annyira emlékszem, hogy az A jelű olyan regényeket tartalmaz, amiket nem Asimov írt, de az ő Alapítvány trilógiájához kapcsolódnak, szervesen.
-
NKing
tag
válasz yericho800 #15 üzenetére
Az oké, de annak nem is kell egy külön gépház még a gépház alá Az átlag olvasási-írási sebességet nem is firtatnám
@ricsip: Jogos a 60TB, ha valakinek kell annyi - bár lehet, hogy akkor már érdemesebb egy NAS-ba pakolni valahol eldugva, ahol mindegy, ha zajosak Ez a gépház ilyesmire nem igazán alkalmas. Illetve gondolom 60 TB-nál nem annyira jók pl. a halkabb, 5400 rpm-es modellek, amikkel egy hét, mire megtöltöd vagy átmásolsz pár terrát
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen