Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zuioch

    aktív tag

    válasz batai15 #114049 üzenetére

    Szolgáltatónál 8-as van, mint ahogy azt írták is. Zöld és sárga is nagyon ütős, kék meg a legelterjedtebb (én zöldet vettem kb 2 hónapja). Hogy elég-e a tárhely vagy nem, azt neked itt senki nem fogja tudni úgy megmondani, hogy nem ismeri a felhasználói szokásaidat. Nekem 1,5GB alá még az életben nem csökkent a felhasználható memória, tehát nekem elég, de van ismerős, aki nem fér el 128-on.
    Csak Te tudod!
    Mennyi időre, meg meddig lesz támogatott? Másik okos kérdés. Barátnőm 5 éves (4)-et használ, amire már nincsen támogatás, és nem engedi lecserélni. Nekem hiába van támogatás, megálltam 8.3-nál, és itt is maradok. Nekem lehet 4 év múlva is ez lesz a kezemben, mert közelebb vagyok a 40-hez mint a 30-hoz, és a szokásaim már nemigen változnak, de a melóhelyen a fiatalok úgy frissítgetnek, mintha az életük múlna rajta.
    Na most hogy Te melyik kategóriába tartozol, azt megint nem tudjuk eldönteni, hiszen nem is ismerünk, Te meg nem írtál róla.

    Sokat figyeltem a fórumokon a "tanácsadást" (esküszöm, senkit nem akarok megbántani!), de kb olyan mintha valaki írna az orvosnak hogy "itt bök", az meg visszaírná a diagnózist anélkül, hogy bármi más információ a rendelkezésére állna. Merész... szerencsére itt nem életekről van szó :D

Új hozzászólás Aktív témák