Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
plus44
veterán
Na gyerekek akkor ez még mindig nem GM? (ezek szerint csak kihúzzák szeptemberig a kiadást)
Szerk: ha nincs felhőben backup-om akkor OTA frissítés után hogy rakom vissza a dolgaimat?
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Olyan program kell amit határidő naplóként tudok alkalmazni és a napi teendőket kirakja háttérnek. Van ilyen? Vagy olyan aminek normálisabb a riasztási rendszere mint a mostaninak...
-
Kommy
veterán
Első tapasztalatok iOS 5 beta 4-el kapcsolatban, még az iOS 4.2.1 is elbújhat mellette sebesség terén 3GS-en. Persze ez saját tapasztalat én úgy érzem.
És OTA-n keresztül lett feltéve.
OTA telepítéshez legalább 50%-on kell lenni az akkumulátornak, vagy töltőn kell lennie a telefonnak.Végre elmenti a Safari-ban a jelszavakat.
iCloud-ba lehet már documents and data-t is szinkronizálni: ez az , hogy a programoknak engedélyezve van a dokumentumok és adatok tárolása a felhőben.És működnek a csengőhangok.
És a photos-ból is be left állítani hátteret.nincs wi-fi hotspot iPhone 4-en ebben a verzióban
van wi-fi sync windows-on
más hibára nem emlékszem beta 3-ból
[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
válasz
lezerpiramis #5992 üzenetére
igen
-
lezerpiramis
őstag
válasz
vadászcsiga #200 üzenetére
Köszi!
És ezzel vissza tudok rakni minden app-ot (még a fizetősőket is), amelyek az előző telón megvoltak, ugye? -
Otisz
őstag
válasz
lezerpiramis #5990 üzenetére
iTunes-ban ki tudod választani, hogy milyen backupot akarsz rátölteni.
-
lezerpiramis
őstag
Sziasztok!
Sorry, ha már volt a kérdés:
Ha iPhone-t cserélek, akkor vissza tudom állítani az előző iPhone-ra megvásárolt/letöltött app-okat? Simán csak vissza kell töltenem az előző iPhone-ról készült backup-ot, vagy szinkronizálnom kell az iTunes-ban lévő app-okat?
Köszi!
-
megema
őstag
Ajánlom a Line Birds nevű játékot! Jó kis unaloműző. Egy madárral kell falakat és repülőket kerülgetni. Bogyókat is lehet gyűjteni, és 3 bogyó után lehet egy trükköt használni. Több madár van, mindegyik más trükköt tud.
Én nagyon rákattantam. Medium és Hard eredménytáblán 250. hely körül vagyok 120 ezerből.
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Aki gondolja, felvehet Game Center-ben. Ugyanez a nevem.
-
sp@rtan
senior tag
Én is itt bajlódok vele, durván 0.5cm hiányzik még a csíkból, és megfagyott.
Kilépek-belépek, eltűnt a frissítés leírás, csak a csík van ami egy helyben áll.Hu, rátaperoltam a fogaskerekes ikonra, és kiírta, hogy <1 minute remaining..
D@niel: remélem, hogy tényleg csak ennyi volt a hiba, mert már mennék lefekedüni.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Ja, és még írjuk le azért, a beta4-ben semmi újdonság nincs, azt írja, hogy bug-okat javít, ill. ez az 1. iOS amit vezeték nélkül fel lehet rakni.
Kommy: közben visszaengedett, folytatódik a letöltés. Nagyon megáll a végén.
-
Kommy
veterán
Megy over the air
-
D@niel
addikt
[ Szerkesztve ]
-
fl1pside
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy egy iphone 3g némelyik simkártyát felismeri, némelyiket nem. Teljesen random, hogy melyiket gondolja úgy hogy felismeri. Céges kártyám pannonos, azt pl nem
de egy nem céges pannonos kártyát igen. Csajom tmobileos kártyájával megy, fateroméval nem. Nyilván nem előzmény nélküli a dolog, fordítva tettem be a simtartót és erőszakkal szedtem ki
. Ilyenkor mi van? Sim modul csere?
iphone 3g
os 4.2.1
base06.15.00 -
D@niel
addikt
Akkor hétfőn iOS5 gold master...
Hála az iCloudnak, a software update-ek, vagy új iPhone-ra való átállás ovisoknak is gyerekjáték.
-
FuckeR19
senior tag
Papírok nélkül csak sorozatszám alapján van gariztatás szerintetek? (iPad)
-
Kommy
veterán
IPhone-ra egyedül nincs világgarancia, mivel szolgáltatók árulják, minden más hordozható alkatrészükre világgarancia van.
Kérdezd meg a Starking-et.
Starking:
iPhone és iPad szerviz
A StarKingnál a Magyarországon és Európában (EU tagállamok, valamint Norvégia és Svájc) vásárolt iPhone készülékeket egyaránt javítjuk a jótállási időn belül és azon túl is, kivéve a magyar T-Mobile és a magyar Vodafone iPhone garanciális készülékeit. Garanciális probléma esetén a javítás teljes cserét jelent. A bevizsgálás és a javítás átlagos ideje csupán néhány munkanap, így a StarKingnál jóval gyorsabb lehet az iPhone szervizelése, mint másutt.[ Szerkesztve ]
-
CragON
aktív tag
válasz
royjones24 #5933 üzenetére
Honnan tudod hogy az Amcsi garancia nem érvényesíthető itthon? Ez nem nemzetközi gari? Minden országnak külön van?
-
footy
addikt
Hogyan lehet átszinkronizálni a zenéimet egy az egyben iPodról iPhone-ra?
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #5959 üzenetére
3 + GM és utána a final iOS 3-nél
3 + GM + GM és utána final iOS 4-nélha jól emlékszem így volt, de valamelyik 4-es beta-nál biztos hogy 2 GM volt. )
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Dokkolón és kábelen kívül kell valamilyen progi ahhoz, hogy összekössem az iPhone-t TV-vel?
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #5959 üzenetére
igen az már elméletileg GM, ami általában megegyezik a véglegessel. Reméljük minden hibát kijavítanak.
Mivel öszre van írva a megjelenés így lehet, hogy lesz több beta verzió is. -
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #5957 üzenetére
Pontosítsunk inkább GM , de ha úgy vesszük a 4. béta.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Hétfőn béta 4, utána remélem már a végleges jön.
-
Gubro
senior tag
válasz
runner 125 #5955 üzenetére
Nem, es ez az otosben (legalabbis a betakban biztosan) sem valtozik.
-
Kommy
veterán
válasz
runner 125 #5952 üzenetére
Mert 12-t lehet belerakni mivel a képernyőre is csak 16 fér így mivel 1 sor mindig látszik belől így logikusan 4-el kevesebbet lehet belerakni
-
megema
őstag
válasz
runner 125 #5952 üzenetére
Szia!
Mert ennyi a korlát. Ha van JB-ed, akkor Cydiából leszedheted az Infinifolders-t. Ez megszünteti a korlátot.
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Miért van az, h egy mappába nem enged 12 játéknál többet berakni?
Ráhúznám a 13.-at, de egyszerűen kiugrik belőle.
Köszi.
-
sual
csendes tag
Sziasztok!
Létezik e olyan program amivel távolról elérem az iphonet? Olyat keresek mint a teamviewer viszont az csak kliens azzal a gépet tudom elérni. Az lenne jó ha eltudnám érni neten keresztül az iphone-t és a készüléken machinálni.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
törölt tag
válasz
Mr President #5944 üzenetére
Az. Sokan örülnek ha ezt olvassák, megnyugtatja őket, de ahogy a kolléga is írta, adott esetben semmit nem ér..
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz
Mr President #5942 üzenetére
Az nem ér semmit, remélem ezzel tisztában vagy, mielőtt ebbe belevágsz.
[ Szerkesztve ]
-
Mr President
senior tag
Hello
Azt szeretném kérdezni, hogy egy litiltás mentes papír-t ha írunk az eladóval akkor az miket tartalmazzon? Előre is köszi -
keIdor
titán
Ez a 9mm tényleg király lett, bár érezni, hogy gyakran leesik már az fps, kezd kevés lenni a hardver.
-
tomy25
tag
Cydia-s alkalmazást valahogy fel lehet tenni ingyen, olyanra gondoltam, hogy letöltöm valahonnan és feltelepítem??? (snaptap) Vagy van valami alternatívája, ami ingyen is feltelepíthető?
Köszönöm.
-
Boeing737
tag
Köszi! Épp 5 perce olvastam erről a szifon-on, hogy érdemes csinálni egy ilyen hálózat resetet
Megtörtént! Remélem mostmár jó lesz. (Esetleg ezt időközönként is érdemes megcsinálni?, Az a baj, hogy a Telenor sokszor átvág azzal, hogy full térerőt jelez a telefon :S) Szoftverfrissitést 4.3.4-re most emiatt csináljak?
-
CragON
aktív tag
válasz
Boeing737 #5934 üzenetére
A gond oka:
(a munkahelyemre küldik az értesítőket)Tisztelt Ügyfelünk!
Hálózatunk korszerűsítése miatt az alábbi időpontokban és helyszíneken a
hálózati jel ideiglenesen gyengülhet, ami azzal jár, hogy a térerő
visszaesik, szélsőséges esetben megszűnik készülékén.2011.07.26. 23:00-tól 2011.07.27. 12:00-ig
Budapest IV., V., VI., VII., IX., X., XIII., XIV., XV., XIX. és XXII.
kerületeiben2011.07.27. 23:00-tól 2011.07.28. 12:00-ig
Budapest II., XVI., és XVII. kerületeiben, valamint Gödöllő településen2011.07.28. 23:00-tól 2011.07.29. 12:00-ig
Budapest i., II., III., V., X., XI., XII. kerületeibenTermészetesen az olyan munkálatokat, melyek teljes kieséssel járhatnak,
lehetőségeink szerint a 00:00-08:00 közötti intervallumra időzítjük.
Ennek ellenére előfordulhat, hogy a térerő gyengülése miatt készüléke
lekapcsolódik a hálózatról, és nem kapcsolódik vissza automatikusan.
Ebben az esetben segíthet, ha újraindítja készülékét, vagy újra
kapcsolódik az internethez.Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük,
türelmét köszönjük! -
Boeing737
tag
Sziasztok!
Gyári független 3GS-em van már tavaly november óta. Nincs jailbreakelve. IOS 4.3.1. van fent a telómon, szolgáltató Telenor, és mostanában egyre többen panaszkodnak nekem, hogy annak ellenére hogy be van kapcsolva a telefonom és térerő is van(!) nem tudnak hívni, és az sms is jóval később (akár +1-2 nap) érkezik megA hívófélnek úgy jelzi a vonal, mintha kikapcsoltam volna a telót. Az előbb is be akartam lépni a bankomba interneten, vártam volna a biztonsági kódos sms-t és nem jött meg csak azután miután a repülőgép módot be, majd kikapcsoltam, tehát "újraindítottam" a hálózatot
... utána egyből megjöttek az sms-ek.. Magát a tel.készüléket is pedig ki szoktam kapcsolni 1 héten legalább 1x vagy 2x. De általában vasárnap reggeltől péntek estig folyamatosan be van kapcsolva (tehát kb 5 napot éjjel-nappal, sztem ez nem olyan sok idő). Persze van hogy el tudnak érni telefonon, de sajnos már nem az első eset volt most, hogy nem tudtak, pedig be vagyok kapcsolva
(Panelházban lakom, tehát liftezni is szoktam,ahol ugye elmegy a térerő, de miután kiszállok a liftből visszatér, esetleg ez kavarna be neki?) Leejtve sem volt még a telefon. Szerintetek? Köszi, ha van tipp! (Délután megpróbálkozok egy szoftverfrissítéssel.) -
Nocsesz1
senior tag
Lenne egy kérdésem. A cydia-ból bekavart egy program, nem tudom törölni sem van egy pár nappal ezelőtti mentésem Itunes-ból ha ráengedem a visszaállítást töröl mindent ami azután került rá?Nem akarok restorozni.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Használ valaki FM transzmitter-t iPhone 4 el?
szeretnék venni a kocsimba de nem tudom milyet vegyek!
Ti mit ajánlottok?Kösziii!
-
CragON
aktív tag
Azt honnan lehet megtudni Iphone vásárlásakor, hogy valóban új a készülék, nem pedig burkolatcserés és javított? Van erre valami módszer?
-
Gorbesz
tag
wow. en csak most vettem eszre, hogy i4-nel a microsim tartojara ra van irva az IMEI+a serial
nahat ezzel is lehet ellenorizni hogy mit veszel
meg azt is hogy a manual alatt van 2 apple matrica
DDDD wow micsoda meglepik.
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Joe bácsi legalább jó ötletet adott a weblapomhoz jelenleg készülő fórumhoz: felhasználó tiltása egy adott topicból.
-
vadászcsiga
félisten
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Joe bácsi #5909 üzenetére
Ne hisztizzél már, nem értem minek vettél ilyet
Itt csak a feszkót szítód, amúgy meg ha annyira értelmes felfogásod lenne, akkor mindent ami nem működik , azt meglehet oldani, csak akarni kell....
-
Joe bácsi
őstag
És ma mit kellett vna csinálnom, h. egy zenét kolléganőmnek átküldjek a telóról az övére? Hogy kellett vna megoldanom, h. arra a csúnya, buta régi Nokiára átnyomjam fél pillanat alatt a zenét?
A csudába, h. ha Nokiám lett vna akkor egyszerűen BT-on átnyomom 1 perc alatt, de így nem tudtam semmit csinálni!
Ésszerű válasz?!!!! JB és trükközés KIZÁRVA!!!!!!!!!!
Végülis kiment a divatból a BT, mégis az a legegyszerűbb dolog és leggyorsabb!!!!
-
BurnOut
csendes tag
köszönöm a gyors válaszokat
majd jelentkezem az eredménnyel -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Milyen néven találom meg az ebayon azt a fajta 3GS-hez való műanyag keretet ami nagyon jó minőségű és ismert márka? Bocs a sz.. megfogalmazásért de folymatosan beszélnek hozzám és nem bírok fogalamazni
-
vadászcsiga
félisten
válasz
BurnOut #5903 üzenetére
Törölj ki minden apple-el kezdődő sort a windows/system32/drivers/etc/host fájlban. Jegyzettömbbel megnyitod és a 2 utolsó sort amiben az apple szó szerepel egyszerűen kitörlöd végül elmented. Ujrainditod a gépet aztán nekiallhatsz a frissítésnek.Közben rájöttem hogy ez nem az a hibakód amire gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
-
BurnOut
csendes tag
üdv minden kedves forumtársnak
a minap vettem át 1ik barátomtól a 3gs ét ami jailbrake -elve volt
a problémám az h mikor feltettem a iTune t és inditottam az megkérdezte tőlem hogy akarom e frissíteni az iphone om software ét és én marha rábólintottam, mint utólag kiderült nagy hiba volt mert vmi 1015 ös hibára hivatkozva nem tudta feltenni az új soft ot. Kis utána olvasással sokan írták h ha vmi baj van akkor csak "restore", megprobáltam de ugyan arra a hibakodra hivatkozva azt sem hajtotta végre:S és most szégény 3gs em nem "mozdul".
ha vki tud segíteni kérem keressen meg priviben nagyon hálás lennék -
FuckeR19
senior tag
tudnátok olyan játékot ajánlani ami hasonlít a Fieldrunners-hez?
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...