- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Aktív témák
-
fl1pside
csendes tag
Sziasztok
Remélem nem ütközik semmilyen szabályba amit kérdezni fogok. Épp be szeretnék újitani egy iphone 3g-t, és a tulaj ezt írta:
"o2 függővolt ahogy írtam tehát baseband van rajta és az blokkolja a gps-t ezt h mára már megoldották-e uj baseband stb nem tudom."
Sajnos nekem ez totál nem mond semmit, viszont a gps-re szükségem van, a kérdésem, hogy orvosolhó-e a probléma, hogy menjen a gps? Mert ha igen, akkor megveszem a telót.
Köszönöm!
-
fl1pside
csendes tag
sziasztok
szeretném belőni egy 3g-n a telenoros mobilinternetet, de nem sikerül. Van valami trükkje, vagy csak béna vagyok?
-
fl1pside
csendes tag
sziasztok
a problémám a következő:néha csak rezeg a telefonom és nem cseng. amikor így rezeg akkor egy pár másodpercig nem is hallom a másik felet hogy mit mond. egy szoftverfrissítés segíthet?
köszi
üdv
flipside
-
fl1pside
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy egy iphone 3g némelyik simkártyát felismeri, némelyiket nem. Teljesen random, hogy melyiket gondolja úgy hogy felismeri. Céges kártyám pannonos, azt pl nem de egy nem céges pannonos kártyát igen. Csajom tmobileos kártyájával megy, fateroméval nem. Nyilván nem előzmény nélküli a dolog, fordítva tettem be a simtartót és erőszakkal szedtem ki . Ilyenkor mi van? Sim modul csere?
iphone 3g
os 4.2.1
base06.15.00
Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Napelem