Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
Már lejárt az ingyen navi letöltési lehetőség. Honnan tudom megszerezni a Navont?
-
Joe bácsi
őstag
Sziasztok!
Bocs előre is a sok hülye kérdésért amit kérdezni fogok!
Symbijánosról váltottam iOs4-re (kaptam ingyé
). Hááááát, ez a Symbihez képest sokkal-sokkal kevesebb beállítást tartalmaz.
Mire állítsam az írás nyelvét sms-nél, h. ki tudjam tölteni a 160 karaktert?
Hívás közben és után, h. kell beállítani, h. kiírja, h. mennyit beszélek, beszéltem?[ Szerkesztve ]
-
-
JamesHun
addikt
csak nekem tünik úgy, hogy pár naponta megéri ki/bekapcsolni IOS5 béta 2-s eszközöket?
memória pucolóval most 347-350 re felment az üres memóriám
előtte meg 260 körül mozgott
Ipadon is észrevettem ott látványosabb a kevesebb memória miatt a különbség -
JamesHun
addikt
akinek aktiválási gondja volt a béta cuccokra
3. napja áll az APPLE aktiváló szervere. Annyi az infó, hogy tudnak a problémáról, semmi más.
Valakinek már sikerült, így szerintem max vagy ma, vagy 1 nap és újra menni fog minden rendesen -
Enjoy
addikt
válasz
rolcsibácsi #4579 üzenetére
Nem maradt bent a Naptár app bal felső sarkában lévő Naptárak fülön belül a Gmail fiók?
Ha igen, akkor onnan kiszeded a pipát, ha nem akkor ez érdekes[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Nekem október eleji az iPhone 4-em, s szintén jelen van ez a problem.
4.2.1-nél még nem volt ilyen gyakori a dolog, de 4.3-nál már valóban egyre többször, s egyre zavaróbb dolog.
Szerintem bizonyos számú, vagy nagyobb teljesítményt igénylő appok esetén már nehezen tudj szegény almácska, hogy merre is áll a feje, aztán megrázza magát s önkéntesen csinál valamit -
rolcsibácsi
őstag
sztem tokban eleg konnyen bentmarad a por.. nekem regen a 3g-m volt ilyen a gombbal, neha kipucoltam, de i4emnel meg nem lattam ilyet.. amugy erosebben kell nyomni kicsit, ennyi.. ha zavar vidd vissza, de sztem elkuld a szervizes a francba... azt fogja mondani h nem erinto gomb ez, nyomd meg lanyom
-
rolcsibácsi
őstag
reggel 7kor probaltam az aktivalast ios5on de meg mindig nem ment..
a naptarat ki lehet valahogy uriteni, ha egyszer szinkronizalom a googlevel, majd kitorlom az accountot, utana is benne marad minden, van vmi lehetoseg kitorolni a teljes tartalmat?
hmm, kiprobaltam, es nekem amikorctoroltem az accountom, eltunt az osszes naptarbejegyzes.. egy haverom kerdezte.. 4.2.1 van a 3g-jen
[ Szerkesztve ]
-
Újabban azt vettem észre, hogy a Home gomb furcsán viselkedik. Néha nem érzékeli a dupla kattot, néha azt sem, hogy megnyomtam, és kilépnék a főképernyőre. A teló nem esett le, nem koszolódott, nem úszott, tokban lakik. Egyébként 3 hónapos 32GB-s i4. Tapasztalt vki hasonlót?
-
Kommy
veterán
Él a JailbreakMe oldal. --> iPad 2 JB
Csak IOS 4.3.3-at támogat elméletileg
[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
Megoldás: iAmpRemote
-
pingwin92
aktív tag
válasz
icecave #4552 üzenetére
Állítólag van akinek megy, de mivel az SBS-hez kell activator, ami meg kimondottan nem megy, ezért az a pár ember csak kamuzik. Viszont van helyette UISettings. Vagy PowerCenter; ez mutat olyanokat is amit az SBS is mutatott pl szabad RAM stb... Csak erre meg nincsenek témák.
-
máyköl
veterán
válasz
viktorhmv #4563 üzenetére
Szia!
- GPS nagyon gyenge, gyqkorlatilag használhatatlan. iPhone 4 -en lett normális GPS vevője az iPhone -nak.
- Kamera sem a legjobb, átlagos mobiltelefon kamera szintű.
- A wifi hiba szokott még ennél a típusnál lenni, de nem túm gyakori.
- Hátlap repedés használstot nem befolyásolja, csak csúnya, főleg a fehér hátlapon. Ha nagyon elduruvulna, akkor 6000Ft. -ért utángyárott hátlapra kicserélik... De szerintem 2-3 cm -nél tovább nem megy a repedés.M
-
sp@rtan
senior tag
válasz
viktorhmv #4563 üzenetére
- GPS tudtommal nem valami jó, 4-ben már jobb. Én Navigon használtam 3GS-en, az szvsz teljesen jó.
- Elég rosszakat.
- Wi-Fi chip forrasztása elereszt, vagy mi, lényeg, hogy nem működik a Wi-Fi, ez sajnos elég gyakori az öregebb készülékeknél.
- Nagyon meg kell repedjen ahhoz, hogy a működőképességét is befolyásolja.Ha most készülsz 3G-t venni, akkor én azt nem nagyon ajánlom..
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem az iPhone 3G-vel kapcsolatban:
- GPS milyen benne? Mennyire használható és milyen szoftvert ajánlotok hozzá?
- A kamera milyen minőségű képeket készít?
- Esetleg tudtok valami jellemző hibát a hátlap repedésén kívül?
- A hátlap repedése mennyire durvulhat el? A működést képes befolyásolni vagy csak esztétikai probléma?Előre is thx!
-
plus44
veterán
Épp a Touch Mouse nevű progival bohóckodok...hát akinek szar a gépen a touchpadje, ez megváltás lesz!
-
Kashim
őstag
Remote nekem megy, de a telefon nem jelenik meg tőle iTunesban, csak egy "Remote" nevű lista amiben az épp aktuális album, vagy lista szól.
Hozzáteszem Remote app elég nehézkesen csatlakozik, iOS4-ben pikk-pakk megvolt.(btw, te vagy KommyKT Game Centerben az ajánlások közt? Mer akkor felveszlek buddy-nak
)
Kell hozzá jelszó?
Nemtom, nekem össze volt párosítva iTunes meg Remote még az előző verziókban, lehet megjegyezte magának és azért megy. Megjelenik a listában az iTunes library és nem kér semmi jelszót vagy ilyesmit.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
-
Kashim
őstag
Macbook Pro-ról próbálom, de nem megy. Minden be van kapcsolva aminek be kell lennie, ment is, de mondom csak miután felraktam. Azóta szürke a gomb és kész. Mindegy, talán majd a következő buildben.
upd: Utánaolvasgattam külföldi fórumokon, más is azt írja csak kábellel megy egyelőre, így meg semmi értelme, max annyi, hogy sync közben is játszhatsz tovább vagy csinálhatsz bármit a telefonnal. Valószínűleg majd a következő bétában élesítik a valódi wifi syncet.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Ha már itt tartunk, a wifi sync-nek nem úgy kéne működni, hogy ha azonos hálózaton van iPhone és iTunes akkor látniuk kéne egymást? Próbáltam konnektoros töltőre is dugni, semmi. Egyszerűen szürke a "Sync Now" gomb. Telepítés után sikerült egyszer wifi syncelni, azóta viszont csak úgy megy, hogy hagyományos módon rákötöm gépre usb-vel, de hát úgy meg mi értelme az egésznek...
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #4548 üzenetére
Nem csak nyugtatom magam, hogy ez lesz a helyes működés
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #4548 üzenetére
nem tudta h bug vagy feature
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #4546 üzenetére
És ez ígyis van jól, mivel nem kapcsolódunk semmihez akkor kikapcsolja automatikusan a bleutooth-ot. Mert amint párosítotttam a géppel megszűnt ez, nem tűnik el
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz
LordAxwell #4531 üzenetére
Nekem is volt egy játék, amit anno tök sokat játszottam. Ott a purchasedben, le is tudom tölteni, de azóta a szerverek már leálltak a játékot programozó társaság megszűnt.
-
Kommy
veterán
Aki iOS5 beta 2-t használ megnézné nekem, hogyha bekapcsolja a bluetooth-t és utána kilép a beállításokból akkor ott van e a bluetooth jele az akkumulátor mellett
-
LordAxwell
senior tag
válasz
vadászcsiga #4540 üzenetére
1 hete keresem... nem találtam... ez van
-
vadászcsiga
félisten
válasz
LordAxwell #4538 üzenetére
Ezt tényleg nehéz lett volna megkeresned.
-
vadászcsiga
félisten
Ejj de szar ez a magyar szótár. Még mindig.
-
Kashim
őstag
válasz
Az ominózus játék: Spirits
-
manchester85
veterán
válasz
Az ötletének az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy melyik telefonodon mi volt. Az, hogy te semmit nem tudsz arról, amit keresel, arra nincs jó ötlet. Vagyis van, csiga leírta, élj a lehetőséggel...
-
pite4
tag
Sziasztok! Kellene egy kis help. iPhone 4em nem hajlandó felmászni a mobilnetre. Azt írja mobilnet nem elerhető
. 3G be van kapcsolva, mobil adatforgalom is. APN internet.vodafone.net, de próbáltam standardnet.vodafone.netet is. Wifin megy tökéletesem működik. Előre is THX
-
Kommy
veterán
válasz
Akkor is benne van a Purchased-ben (telefonon, appstore/updates és ott van a Purchased). Olyan lehet hogy már nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
válasz
vadászcsiga #4530 üzenetére
Az a baj, hogy másik telefonon volt, nem azon ami most van, és asszem ingyenes is volt a játék, megvenni biztos nem vettem meg.
Szal vmi más 5let kéne.... de am ezt nem értem, az lehet hogy akkor még volt ez a játék mostanra meg már nem lehet beszerezni?[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
LordAxwell #4529 üzenetére
Böngész az AppStore purchase-ben ha egyszer már megvolt ott megtalálod.
-
LordAxwell
senior tag
Nem, ez nem az, olyan, hogy van mindig egy pálya amin a spiritek, lelkek magától mozognak, és neked bele kell irányítani őket a portálba ami tovább repíti őket a következő pályára, mindig van sok spirited és annak csak a valamennyi %-át kell át vinni a portlon, a többit fel kell használni, és egy spiritet 4 dologra lehet felhasználni, lehet ásó vagy reptető, vagy növény, vagy tömitő, most ennél jobban nem tudom leírni már.
-
válasz
LordAxwell #4526 üzenetére
-
Kommy
veterán
válasz
LordAxwell #4526 üzenetére
Válasz hát ha ebből valaki neked megmondja , hogy melyik program az az gondolatolvasó, mert semmi információt nem adtál a programról.
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Van 1 játék aminek a címe asszem iSpirit, 2-3 hónapja játszottam vele iphone-on, de azóta nem találom sehol, és így nem tudok vele játszani, valaki esetleg nem ismeri?
-
Kommy
veterán
Tudtok nekem ajánlani olyan programot ami hasonlít a MoneyBook-ra csak lehessen gépről is adatokat felvinni
-
pr0bi
senior tag
Utolsó kérdésem és nem írok többet ígérem. Ősszel debütáló iOS 5 kompatibilis lesz ezzel a szériával vagy hasonlóan a 3G-hez szinte használhatatlan lesz az újabb alkalmazásokkal? Ha lehet ezt előre tudni, sejteni.
Azt hiszem már csak meg kéne vennem a készüléket
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
És akkor mi történik ha navigáció közben sms, email jelzés netalán hívást kapok ? Fut tovább háttérben a program vagy teljesen megszakad a kapcsolat?
-
pr0bi
senior tag
válasz
Solar_Wind #4513 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Az aksi meddig bírja amúgy töltés nélkül ?
-
csokimikulas
tag
válasz
vadászcsiga #4512 üzenetére
Üdvözölném a döntést.
-
JamesHun
addikt
válasz
vadászcsiga #4512 üzenetére
hát ideje lenne már
főleg ha ugyan úgy vodafone hálózatra lépek rá
tavaly volt vodának valami akciója
2000 +áfáért nem volt semmi extra díj kint, se kapcsolási, semmi
és itthoni kondíciókkal telefonálhattam kint -
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #4511 üzenetére
hát előbb ütnek el az tuti
jó lenne ha nem lenne roaming, de ahogy látom/ gondoltam hogy nem mostanában lesz
2015ig nem tudok várni
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #4506 üzenetére
raallok a temara.. lassan
Téged sem szívinfarktus fog elvinni
-
Gubro
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #4506 üzenetére
Őt majd kiutáljuk
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #4505 üzenetére
meg nincs, de mostmar raallok a temara.. lassan. csak eleg nehez olcso szallast talalni. marmint ezt eddig is tudtuk, de minel olcsobb annal jobb. na de telleg ne itt offoljunk
meg az is megutal aki eddig nem
amugy beleolvasgatok majd neha az offtopikba is, de szeretek kis helyen mozogni, igy nem kell tul sok mindent eszben tartani.. ezen az egy forumon vagyok, es neha erre sincs idom mindent elolvasni
amugy multkor irtam hogy valoszinu beazott a headsetem gombja/ mikrofonja, de utana par nappal vettem eszre hogy elegge meg volt torve a zsinor... most epp egy szaki orvosolja a problemamat.. ha sima apple headset lenne leszarnam de sennheiser van a vegen..
ugyhogy nem mindig a viz az ur(neha a sör, mert valoszinu reszegen akadt be valahova..)
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #4499 üzenetére
Hol fogtok lakni van valami biztos vagy marad a Temze valamelyik híd alatt?
-
Zsom!
tag
válasz
rolcsibácsi #4501 üzenetére
Jöhetnél ide is.
-
pr0bi
senior tag
Sziasztok, egy elvi kérdés: az iPhone4-es GPS mennyire ér fel egy független célra készített gps készüléktől?(előny,hátrány ) Mennyibe kerül rá jelenleg egy folyamatosan frissíthető IGO Magyarország/Európa térképszoftver ? Ez a része gondolom teljesen ingyenes tehát nem adatforgalom alapú mint a G.maps ?! Nem volt még okostelefonom így nem tudom ezeket.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
manchester85 #4500 üzenetére
majd offolok ide boven
de ki tudja, uj elet, uj blog
majd meglatom mennyi idom lesz, facebookra szoktam max irkalni, ha vkit kulonosebben erdeklek akkor majd baratkozunk online