- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #34511 üzenetére
Megvan a harmadik ikon is, "Verge search". Valószínűleg egy shortcut kihelyezve a kezdőképernyőre.
-
col
addikt
válasz
tboldi #33109 üzenetére
Szerintem ez legalább olyan jó, sőt..
Today Weather
Ráadásul egész jól sikerült a magyarítása is, és ha a free verziót használod is alig zavaró a reklám benne, cserében nagyon részletes és informatív, a widgetje is remek. Szerintem egy próbát bőven megér -
molnartom
aktív tag
-
Oliverda
titán
válasz
tboldi #32507 üzenetére
Elsőre lehet nem fog egyszerűen hangzani, de a gyakorlatban nem olyan vészes.
A Monese regisztrációval érdemes kezdeni. Én tavaly nyár elején csináltam, akkor azt hiszem személyi vagy jogsi, talán lakcímkártya, illetve egy szelfi kellett hozzá. Az eurós vagy angol fontos bankkártya megrendelés 5 egység pénzbe kerül típustól függően, de ezt promó kóddal vissza lehet kapni (privátban tudok adni, ha kell). Szerintem érdemesebb az eurós kártyát rendelni, de akár mindkettő is lehet, illetve utólag is lehet kérni bármelyiket. Nekem kb. 3 nap alatt jött meg a kártya. Ezt követően a Monese appon belül be kell aktiválni a postai levélben leírtak alapján, majd átállítani a készülék régióját pl. Németországra. Ezután a Monese appból kell elindítani a kártya hozzáadását a tárcához (Add to Apple Wallet), majd miután ez megvolt, nyugodtan vissza lehet állítani Magyarországra a régiót.
A Monese számlát/kártyát bármilyen bankkártyával vagy nemzetközi utalással lehet feltölteni. Előbbi összegtől függetlenül 0,35%-ba kerül (pl. 300 eurónál 1,47 euró költség), plusz a bankod deviza eladási sápja. Jellemzően utóbbi a nagyobb költség, banktól függően 1-2-3 százalék is lehet a sáp. A beérkezett átutalásért nem számol fel díjat a Monese, viszont a (magyar) bankod egészen biztosan, így valószínűleg ez a drágább megoldás. A Monese kvázi középárfolyamon konvertál tovább, vagyis a visszaváltásnál elhanyagolható a veszteség, az eurós számla ellenére nyugodtan lehet vele forintba fizetni.
A kvázi ingyenes töltéshez be kell iktatni első lépcsőnek a Curve-t, amivel Revoultra lehet tölteni szinte ingyen (nincs díja a devizaváltásnak) eurót vagy fontot, amit ezt követően ingyen lehet tovább utalni a Monese-re, ahonnan már lehet költeni Apple Pay-jel.
A Curve, a Revolut, illetve a Monese alapcsomagjai egyaránt havidíjmentesek. Per pillanat egyedül a Monese bankkártya megrendeléséért kell fizetni, de ezt az összeget a fent említett módon vissza lehet kapni, illetve a Curve-nél is van 5 fontos promóció (ha valakit érdekel).
-
Whynot?
aktív tag
válasz
tboldi #31801 üzenetére
úgy tetszene nekem a spark, de nem találok olyan beállítást, hogy ha belépek egy mappába, akkor ne nyissa meg automatikusan az első olvasatlan levelet. Én a később elvégzendő feladatokat a céges gépen használt outlook miatt olvasatlanná szoktam tenni, de folyton azt kell figyelnem, hogy olvasottá teszi a leveleimet...
-
WestBam
senior tag
válasz
tboldi #30782 üzenetére
Akkor már jó régen bekapcsolták nekem is, pedig mindenféle adatküldés meg ilyesmi le van tiltva (elvileg) az apple felé. Amúgy nem is emlékszem hogy mikor volt utoljára fehér a youtube app, elég gyakran nézünk este mesét a lányommal rajta, de nincs meg mikor volt átállás.
-
-
-
tomiii.
aktív tag
válasz
tboldi #30470 üzenetére
Akkor remélem hamar véglegesítik, mert tényleg nagyon tetszett, azután nagyon ódivatúnak hat a mostani felület.
Sok volt számomra a szűklátókörűség egyeseknél és rájöttem, hogy emiatt nincs értelme folyton vitát indítanom.
Szóval inkább igazi autókkal töltöm az időm, immár japán mellékszál is van végre, erre csak 3 karaktert írnék: 2JZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest