- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saphancs
aktív tag
válasz
univerzita #26216 üzenetére
Sejtem miért... jön visszafele az ára itt is
-
zuioch
aktív tag
válasz
univerzita #26114 üzenetére
Működik minden, köszi mindkettőtöknek!
-
zuioch
aktív tag
válasz
univerzita #26110 üzenetére
Ok, köszi megnézem ha hazaérek.
-
csab2
veterán
válasz
univerzita #26106 üzenetére
Köszi!
Pedig ez meg is van, csak nem tudtam, hogy ezt is tudja. -
nofi
addikt
válasz
univerzita #26096 üzenetére
Hűűű, nagyon köszi! Eddig a Jamupot használtam, de rápróbálok erre is
Imy
Én pl. gitáreffektezőnek használom a telefont/tletet egy iRig segítségével. -
Imy
veterán
válasz
univerzita #26096 üzenetére
És ez mire jó?
-
Gordiann
őstag
válasz
univerzita #25794 üzenetére
File kezelőből nekem a File Browser jött be. (Stratospherix)
Kezel felhőket is, de amit gond nélkül meg tudtam vele oldani és mással nem, az a gépemen levő file-ok rendezése, lejátszása.
SZERK: van próba verzió korlátozott, érdemes azt megnézni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #25788 üzenetére
Eddig nálam is az a befutó. Este tüzetesebben átböngészem azért.
-
ERipley
tag
válasz
univerzita #25781 üzenetére
Köszönöm.
tiszta szívemből rühellem a ájtyjúnszt.
-
Rage47
veterán
válasz
univerzita #25745 üzenetére
Próbálgattam, de a gyári app nekem jobban bejön "sajna"
-
bigdady
nagyúr
válasz
univerzita #25751 üzenetére
Ja látom
Inkább router gondok topikba irnám ott tudni fogják mert syno nas ip-jét kell alapból beirni neki meg a router ipje kéne ami nem tudom van-e külön. Ott megmondják -
wolf13
őstag
válasz
univerzita #25747 üzenetére
Esetleg egy linket tudnál adni. Túl sokat behoz a store ha keresőbe beírom. Köszi.
-
wolf13
őstag
válasz
univerzita #25745 üzenetére
Valaki tudna segíteni abba , hogyan tudnék openwrt- routerhez (transmissionhoz) csatlakozni a SynoDS applikációval. Sajnos nem tudom minek az ip + port-ja kell neki. Szeretném telefonról (távolról is) kezelni
torrentjeimet.Köszönöm
-
Imy
veterán
válasz
univerzita #25631 üzenetére
Köszi, az időkép volt a ludas.
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita #25631 üzenetére
Lila nyíl van azon appok neve mellett, amik nemrég használták a GPS-t, szürke azok mellett, amik az elmúlt 24 órában.
-
Little Hulk
tag
válasz
univerzita #25484 üzenetére
Köszönöm, iTunes fent van, de nem tudtam, hogy kell neki!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita #25364 üzenetére
Rengeteg program van ott, gondoltam így egyszerűbb lesz.
-
tomyka74
senior tag
válasz
univerzita #25361 üzenetére
-
tomyka74
senior tag
válasz
univerzita #25358 üzenetére
vagy na igen na!!! rosszul fogalmaztam igen valami csúcs minőségűre gondoltam!!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #25306 üzenetére
Nyár elején kiadják az elso bétát, egész nyáron jön a többi béta es szeptemberben a GM.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #25306 üzenetére
Sosem jött Keynote után a szoftver frissítés public-nak, developer-eknek jön meg csak. Mi majd szeptember végén vagy október elején kapjuk.
-
TheMarci
addikt
válasz
univerzita #25304 üzenetére
*béta.
-
Rage47
veterán
válasz
univerzita #25239 üzenetére
Fotók felmennek egyből. A videóknál csak kiírja, hogy készül a backup, de nem meg a csík. Be kell mennem a fotókhoz, ahol egy frissítés ikon jelenik meg a videónál, és ott kell manuálisan indítanom. Reboot volt már, reinstall is. Megárt neki a 60fps-es fullHD videó vagymi
-
Nescafé
őstag
válasz
univerzita #25170 üzenetére
Megnézem azt is most goodreader van fenn.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
univerzita #25154 üzenetére
Baszki ez eszembe se jutott volna magamtól!
Megnéztem a Webkártya adataimat és az MasterCard volt. Márcsak annyi volt hátra,hogy átultam rá X összeget és már meg is tudtam vásárolni az adott appot amit szerettem volna!
Köszi!UI: Egy kérdés még!
A megvásárolt dolgok azok megmaradnak ezen az emailen amit használok az icloudhoz meg mindenhez igaz?
Tehát ha másik készülékbe jelentkezek be akkor le tudom majd őket tölteni már ingyen? -
cibere11
tag
válasz
univerzita #24944 üzenetére
Köszönöm.
-
Lizardman
tag
válasz
univerzita #24874 üzenetére
Köszi!
-
burasu4
senior tag
válasz
univerzita #24849 üzenetére
Köszi. Kipróbálom.
-
lacy86
addikt
válasz
univerzita #24795 üzenetére
Kocce!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
univerzita #24699 üzenetére
Ez valami borzalom. Nem ilyenre számítottam. Mindegy, fent hagyom, a frissítésekkel jobb lesz..
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #24699 üzenetére
Egyelore olyan szar hogy ezt nem is tudom hogy gondoltak. Teljesen mas billentyuzetrol lattam eddig videot.
-
solties
tag
válasz
univerzita #24589 üzenetére
Szerintem amire gondolsz, ott csak elrejteni lehet a régebben letöltött, de jelenleg a készüléken nem használt alkalmazásokat. más nincs.
-
lacy86
addikt
válasz
univerzita #24586 üzenetére
Ertem.
Nem tudom nekem csak a felugro ablak blokkolas van es az is ok. -
lacy86
addikt
válasz
univerzita #24584 üzenetére
Igy mar mas
-
lacy86
addikt
válasz
univerzita #24582 üzenetére
3 reklam blokkolo van fent?
-
buci30
addikt
válasz
univerzita #24577 üzenetére
Melyik a legjobb mert van pár 😳
-
solties
tag
válasz
univerzita #24577 üzenetére
Ok köszi ez működni látszik!
És még egy kérdés, a korábban letöltött, aztán a telefonról törölt alkalmazásokat lehet valahogy törölni az app store listájából? Már elég sok felgyülemlett nekem az évek alatt. Elrejteni lehet, de ez még nem törli a személyes listából..
-
bigdady
nagyúr
válasz
univerzita #24471 üzenetére
Kinai ez nekem
-
Tibee86
nagyúr
válasz
univerzita #24345 üzenetére
Igaz, én a naptárra gondoltam. Emlékeztetőm van, a Due-nél nincsen jobb, nem csak egyszer csipog, stb, viszont nincs widgetje.
-
zolee1988
tag
válasz
univerzita #24339 üzenetére
Én is így használom, csak egy album van a gyerekről, párommal megosztva (+Apple TV), amúgy kb. csak 50 kép van a telefonon.
-
burasu4
senior tag
válasz
univerzita #24060 üzenetére
930-on nekem is tervezett. De amióta iPhone van azóta nem volt szükség offline tervezésre. Viszont megyek lassan külföldre egy hétre ott jó lenne használni.
-
burasu4
senior tag
válasz
univerzita #24057 üzenetére
Persze. A képen is látszik.
-
bok92
addikt
válasz
univerzita #23866 üzenetére
Ö az egy naptár widget, ami tök ugyanaz mint a sunrise...
-
Treff
aktív tag
válasz
univerzita #23694 üzenetére
Köszi, király vagy!
Pröbáltad már a gyakorlatban is, hogy valóban jól működik ez a funkciója és adott esetben nem 8/12 MP-s képet készít az I6/6S teló, hanem 4-5-6MP kivitelűt, normális (felbontás kategórián belül nézve) képminőséggel?
-
szijartg
őstag
válasz
univerzita #23599 üzenetére
FTP-n hogy muzsikál a lejátszás?
-
wardemi
senior tag
válasz
univerzita #23460 üzenetére
Köszi igen ezek dedikált tárolót passzoznak de nekem az kéne, hogy bizonyos appokra lehessen. Nem az a cél, hogy bizonyos tartalmakat lockoljak (nem tárolok olyat telefonon hisz... ) inkább csak annyi lenne a célom, hogy ha oda adom a telót mert jó fej vagyok ne a képeim között kutakodjanak vagy üzenetek stb...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #23412 üzenetére
Tükrözni akarja
-
DonMedve
addikt
válasz
univerzita #23342 üzenetére
Köszönöm a segítséget, és Ragna95 kollégának is. Sejtettem, hogy azaz csak nem voltam teljesen biztos benne!
-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita #23342 üzenetére
Az első az, ami a kollégának kell, az háttérben történő frissítés teljesen más, az azt jelenti, hogy az adott app frissíti-e az appon belüli tartalmat (pl FB feed, instagram feed, stb) akkor is, ha nincs az app épp használatban.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita #23308 üzenetére
Pont a tekergetést szeretném elkerülni. A gyári lejátszó tudja, nem tudom hogy más lejátszónál miért nem lehet megoldani.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita #23302 üzenetére
Mindkettőre felmásolom ugyanazt a filmet. Reggel elkezdem iPad-en, napközben folytatom telón, aztán este ismét iPad-en. Úgy működne mint a gyári.
-
sittes79
addikt
válasz
univerzita #23286 üzenetére
Köszönöm.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #23251 üzenetére
Akkor született. Rögtön vilagturnéba kezdett? Őstehetség
-
SonyNex7
senior tag
válasz
univerzita #23242 üzenetére
Köszi a tippeket
FileExproler:írtam fejlesztőnek.
Touch id van már most is csak ezt nem írja mikor a PIN kódot beállítod,de ha beallitottad a titkos kérdésekkel együtt automatikusan ujjlenyomattal tudod feloldani. Nagyon gyorsan hibátlanul működik.
Flickr:nem fogja támogatni mert az egy fotó felhő és ő a file felhőket részesíti előnyben. (Dropbox,onedrive,Google )
6s-en bevezetett nyomás érzékeny funkciókon dolgozik még.Annyi még hogy az ac3 hangot nem támogatja stresmelésnél de ilyenkor automatikusan feldobja azt a progit ami tudja kezelni,vagy a linket tudod másolni a lejátszó programba. Infuse pro nálam nem viszi de nplayer igen,illetve Ő az av playert azul média playert írta még.
Érdekes mert ugyanazt a filmet az infuse meg lejátsza ha Infusból indítom FTP-ről.Van egy ilyen funkció is hogy le tudod menteni a kapcsolataid beállításokat.
Apple tv-t is támogatja. -
BeastMode
őstag
válasz
Na azt hiszem most kéne megvenni az Infinity Blade trilógiát
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Köszönöm, ilyesmire gondoltam.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
univerzita #23175 üzenetére
Kettő fizetős,profi van :ifiles,filexproler
Ingyenes: documents(readdle) nagyon jó,nagyon gyors,drag and drop kezelés de nulla ftp használhatóság.
ifiles amit nem fejlesztenek több mint egy éve,elavult dizájn,kicsit kezd bugos lenni.
Miután kipróbáltam a sok hulladékot megtaláltam dizájn,tudás,gyorsaság alapján a legjobb Fileexproler pro (5 euro.)
Három hiányossága van amit már megírtam a fejlesztőnek:nincs touch id zár csak pin kód,flickr támogatás,nem tudja a 6s funkciókat.
Kezeli a felhőket(dropbox,onedrive,box,google),nas,time capsule,wd,toshiba,windows,mac,Ftp-t.
Ftp: nézegetés,le-fel töltés(komplett mappát is),szerkesztés,másolás,áthelyezés,átnevezés,zenék streamelése-letöltése,képek diavetítése választott zenére-időre,pdf,excel,office fájlok megtekintése,fotók,dokumentumok kezelése.
Fileexprolerben.Nasról lehúzod a mappát ott kiválasztod a képeket amit átraksz a gyári fotó appba így(így bármelyik fotóapp látni fogja) megszerkeszted (enlight) és 26 féleképpen megosztod vagy visszamásolod fileexprolerbe egy új mappába(amit ha kész vagy feltöltesz majd a nasra ).
Nyilván ezzel a mappás módszerrel a hátrány hogy átmenetileg duplán tárolod a képeket,de amennyiben a képeket különállóan szeded le ftp-ről mindjárt betudod rakni a gyári fotó appba,és onnan ahogy írtam.
Legjobb fotó feltöltő,kezelő app amúgy Photosync.Kompatibilis bármely platformon (pl:android),pc-vel,kezeli a live fotókat,egy gombnyomásra kedvenc helyre feltölt,automatikusan is tudja a gps alapján,pofon egyszerű kezelés. -
legiaap
félisten
válasz
univerzita #23212 üzenetére
Miért szokott olyan lenni? Nem emlékszek pontosan.
-
istvan170
aktív tag
válasz
univerzita #23175 üzenetére
Ok, köszi! Ezeket megnézem, bár én kizárólag az iPad-del szeretném megoldani. De majd a DS file-lal visszatöltöm, csak abban meg idegesítő, hogy komplett mappákat nem tud feltölteni.
-
istvan170
aktív tag
válasz
univerzita #23173 üzenetére
Köszi! Milyen progikkal csinálod mindezt? Leírnád a folyamatot? A visszamentést is. Esetleg komplett mappákat is szoktál így mozgatni (letölteni nasról, megszerkeszteni benne a fotókat, visszatölteni) vagy csak egyes fájlokat? Próbálgatom egy ideje, de nem az igazi. Snapseed például az egyetlen, amit eddig találtam, ami a 3-4 megás fájljaimból nem csinál 600-700 kb-osokat. Lightroom, iphoto kinyírja őket méretileg.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
univerzita #23163 üzenetére
úgy értelemszerűen nincs gond....
beállítások-FB be vagyok jelentkezve... -
tothferenc
aktív tag
válasz
univerzita #23160 üzenetére
-
tothferenc
aktív tag
válasz
univerzita #23142 üzenetére
készülék visszaállítás megoldotta.... És ezzel együtt a pc-s iTunes is működik. A fene se érti
köszönöm a visszajelzést mindenkinek.
-
Nescafé
őstag
válasz
univerzita #23100 üzenetére
Akkor azt rakom fel, köszi.
-
istvan170
aktív tag
válasz
univerzita #23069 üzenetére
-
istvan170
aktív tag
válasz
univerzita #23065 üzenetére
Köszönöm, hogy kipróbáltad! Megnéznéd nekem azt is, amit kérdeztem? Én nem tudtam megcsinálni.
"Mov video fájlokat vettem fel, és kellene valami program iOS-re, amivel a képet, hangot szét tudom bontani. "
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita #22962 üzenetére
Igen arra. Bementem az icloud.com-on az iCloud Drive-ba és létrehoztam egy mappát, de a telefonon az iCloud Drive progiban nem látom.
A Documents Pro viszont látja.
-
madgie
titán
válasz
univerzita #22941 üzenetére
Az nPlayer valóban jó cucc, átalábanb Plexen tévézünk, legalábbis a hálóban, tegnap olyan nézett az asszony, amit nem talált meg a Plex (Friderikusz-Frei), Beröccentettem az nPlayert, ott elértem hálózaton a cuccot és szépen lehetett választani, hogy a nappali Apple TV-re, vagy a hálóban lévő Smart TV-re dobja ki a képet és a hangot
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #22843 üzenetére
Na igen ezt eddig is tudtam, de nem akarom, hogy a töröltek közé tegye. Mind1, azt hiszem kukázom az appot. Marad a Flickr meg a OneDrive.
-
erdoke
titán
válasz
univerzita #22768 üzenetére
Számítógépre egyik készüléket se szoktam kötni, különösen nem mentés céljából. Azért fizetem az iCloud tárhelyet.
Az iCloudban nincs bepipálva a "Kontaktok" az én készülékemen, mégis átjön a híváslista a feleségem és a lányom telefonjáról.Sőt, nálam csak a Safari és a Wallet van bepipálva, semmi más.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
univerzita #22782 üzenetére
Köszönöm! Pages jó is lesz.
-
buci30
addikt
válasz
univerzita #22771 üzenetére
Panasonic smart 3D de a amit erre találtam azzal nem lehet.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #22744 üzenetére
Ez edes keves. Kar hogy nem tudom megnezni valahol, vagy legalabb az ipaden vagy iphoneon a storeban lenne egy reszleg ahol feltuntetnek, azaltal hirdetve hogy vedd meg a tvt.
-
Astery
senior tag
válasz
univerzita #22735 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek - sikerült. Annyira nem is bonyolult
-
Astery
senior tag
válasz
univerzita #22728 üzenetére
Feltettem a Documents 5 app-ot ... viszont az a problémám, hogy iTunes-ban felteszem a könyveket a telefonra - a gyári olvasó látja, megnyitja de a hogy tudom a Documents 5-tel megnyitni őket. Abban nem jelennek meg. Bocsánat csak ez az első próbálkozásom az iPhone-ra történő file másolgatással.
-
Astery
senior tag
válasz
univerzita #22728 üzenetére
Igen az a tervem csak leszedném a másikat de nem tudom melyik az illetve lehet-e alapértelmezettet állítani.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #22680 üzenetére
Nem is emlékszek már olyan gyorsan történt minden.
-
Nescafé
őstag
válasz
univerzita #22569 üzenetére
Köszönöm
-
atees
őstag
válasz
univerzita #22532 üzenetére
Köszi! Be kell látnom, hogyha iossel akarok nast használni, csak a synology jöhet szóba
-
Alex91
félisten
válasz
univerzita #22523 üzenetére
Egy jo regi my book world
.
-
Alex91
félisten
válasz
univerzita #22507 üzenetére
Most neztem, a sima torrent file is belemegy. A torrent file eleresi utvonalat kell siman megadni.
Gyengebbek kedveert, masolas es beillesztes...
Regisztralosaknal nem tudom, hogy megy-e, nyilt torrenteknel ugy nezem megy...
-
atees
őstag
válasz
univerzita #22495 üzenetére
Köszi!
-
atees
őstag
válasz
univerzita #22493 üzenetére
Kár, pedig ha az menne akkor rendelném is a nast
-
atees
őstag
válasz
univerzita #22490 üzenetére
Azt tudom NAS kezeli rendesen, de mondjuk ipadről torrent fájlt hozzá tudok adni?
-
atees
őstag
válasz
univerzita #22488 üzenetére
Torrent reszt lehet kezelni vele?
Milyen sebességgel tudsz tölteni vele torrentet? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
univerzita #22380 üzenetére
Hú az nagyon szar, egyből kértem is vissza az árát.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #22271 üzenetére
Leszedtem, de nem látok lehetőséget, hogy feltöltéskor ki kehessen választani a 4K-t.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #22268 üzenetére
Csak HD felbontást tud ha a fotókból töltöm fel. Ha youtube segítségével akkor max. 1080p-t.
-
bigdady
nagyúr
válasz
univerzita #22163 üzenetére
Tegyél már fel egy videot ahol suhintasz egyet lefelé es nem laggol az fb...
Sosem volt meg lagg nelkuli ez az app... -
bigdady
nagyúr
válasz
univerzita #22160 üzenetére
De minek... Laggol mint állat.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #22160 üzenetére
Az nem tudja sajna.
-
Urban Terror
tag
válasz
univerzita #22137 üzenetére
Hát, ennek nem nagyon örülök.
Igen, ki volt kapcsolva a megjelenítés! Thx! (:
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita #22143 üzenetére
Azt hittem ha felmásolom a csengőhangokat (mindegy mivel) a rendszer rögtön párosítja mindenhez.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita #22141 üzenetére
Syncios-szal nem boldogultam. Illetve fent vannak már a csengőhangok csak nem rendelte őket automatikusan a kontaktokhoz mint az iTunes.
-
Fapuma77624
tag
válasz
univerzita #22132 üzenetére
Megtaláltam!!!!!! Végre. Halftone és Halftone 2 . tökéletes
-
Fapuma77624
tag
válasz
univerzita #22129 üzenetére
Egyik sem tudja ;(
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita #22116 üzenetére
Sikerült.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita #22114 üzenetére
Megnézem, köszi. Akkor csak a szinkronnal lehet a gond? Olvastam a CopyTrans programról is. Az is ilyesmi lehet.
Syncios Manager vagy Syncios Data Transfer?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita #22112 üzenetére
Igen.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
univerzita #22098 üzenetére
mp3Tag progival mindegyikhez raktam borítót, telefonon pedig nem mindegyiket jeleníti meg. Érthetetlen számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen videókártyát?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akvarisztika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest