Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
válasz
honeypot
üzenetére
Köszi a tippeket!
Így már értem,hogy apple ugy csinálja meg az app-okat,hogy rólad feltételezi hogy ugyis hülye vagy hozzá.
Nekem jobban bejött eddig android mint ipad féle megoldások ahol minden végtelenül le van egyszerűsítve.
Még ismerkedek talán később pozitivabb lesz a véleményem erről.Most aktiváltam az apple tv+ 3 hónapos ajándékidőszakot és meglepő,hogy alig van kínálat és van köztük olyan ami ettől függetlenül felárasak, ehhez képest nyilván jobb netflix, hbo és amazon prime... csak azért lepődtem meg mert most léptek a streampiacra nemrég és ilyenkor inkább arra kéne törekedni,hogy minnél több tartalom és olcsóság mig nem érik el megfelelő előfizetői szintet nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- Xbox Series X|S
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest