Hirdetés
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
-
Gardaai
senior tag
Samsung kábeleim vannak, illetve egy utángyártott, de elég jó minőségű kábel.
Nem hiszem, hogy 5 db kábel mind hibás lenne, hogy közben minden más eszközt töltik. Legalábbis ilyen problémát sehol nem észleltem.
Nincs most nálam a gyári Apple kábel, de estefelé kipróbálom.. -
Gardaai
senior tag
Az normális, nem gyári USB-C kábellal, hogy egy iPad Pro 3.gen csak egyféleképpen bedugva tölt?
-
Gardaai
senior tag
Nálam van egy tropára tört 6s. Egy ideig ment rossz akksival aztán rakosgattam rá régebbi rendszereket szórakozásból amikor volt az Apple régi OS aláírós időszak.
Viszont ahogy írtam az akksi halott benne. Már nem emlékszem pontosan hogyan, de végül ez is boot loopos lett majd DFU. Éppen ahogy kedve volt indulni.Mivel tropa az egész, 3 részben van, ezért az akksi le/vissza 100x megvolt. Szerintem nem fog segíteni. De ha amúgy is szemét, akkor adnék neki egy esélyt, nem vészes szétszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest