Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
MrChris
üzenetére
Van, aki javít, ha körülnézel a neten, fogsz találni cégeket. A baj az, hogy a javítás is nagyon drága és gyakorlatilag nem tudhatod előre, hogy milyen minőségben sikerül.
Teljesen vegyes tapasztalataim vannak, nekem mondjuk csak kijelzőcserére, de jártam neves szervizben, kevésbé nevesben, egy-egyben több alkalommal is, és alkalomról alkalomra változik az elégedettségem mértéke.
Utoljára garanciális készüléket tört a fiam, és inkább a majdnem új áron való hivatalos cserét választottam, mint a javítást. Teljes lutri. Olvasgass review-kat a szervizekről, amiket kinézel, árulkodó.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
MrChris
üzenetére
Amennyire tudom közvetlenül az iStyletól, iPadet nem szervizelnek, sem garanciában sem azon túl. Ha garanciaidőn belül lesz valami meghibásodás, akkor fődarab csere. Na most mivel itt nem meghibásodás történt, így szerintem ez neked egy új iPad árában fog fájni. Persze nem szép, de ha nem látszik külsérelmi nyom és még garanciás, akkor megpróbálhatod szervizetetni egy APR-nél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Crimson Desert
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest