-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
MrChris #31029 üzenetére
Van, aki javít, ha körülnézel a neten, fogsz találni cégeket. A baj az, hogy a javítás is nagyon drága és gyakorlatilag nem tudhatod előre, hogy milyen minőségben sikerül.
Teljesen vegyes tapasztalataim vannak, nekem mondjuk csak kijelzőcserére, de jártam neves szervizben, kevésbé nevesben, egy-egyben több alkalommal is, és alkalomról alkalomra változik az elégedettségem mértéke.
Utoljára garanciális készüléket tört a fiam, és inkább a majdnem új áron való hivatalos cserét választottam, mint a javítást. Teljes lutri. Olvasgass review-kat a szervizekről, amiket kinézel, árulkodó.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
MrChris #31026 üzenetére
Amennyire tudom közvetlenül az iStyletól, iPadet nem szervizelnek, sem garanciában sem azon túl. Ha garanciaidőn belül lesz valami meghibásodás, akkor fődarab csere. Na most mivel itt nem meghibásodás történt, így szerintem ez neked egy új iPad árában fog fájni. Persze nem szép, de ha nem látszik külsérelmi nyom és még garanciás, akkor megpróbálhatod szervizetetni egy APR-nél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest