- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tomi5244 #23826 üzenetére
Az is benne volt a pakliban, de úgy gondoltam, ha lúd már legyen kövér. Amúgy korábban vettem épp az iPad miatt egy Sandisk 200GB-os wifi-s pendrive-ot, amivel "bővíteni" tudom a tárterületét viszonylag fájdalommentesen. Ugye az iOS továbbra sem olvassa a pendrive-okat, memóriakártyákat...kivéve a képeket, videókat, de netes protokollokra nem allergiás. Nem villámgyors megoldás, de ez egy pár grammos pendrive, nem egy hordozható HDD / SSD, vagyis jóval kényelmesebb: [link]
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
tomi5244 #23821 üzenetére
Én is 11-es Pro-t választottam. Elég jó áron tudtam rendelni egy 512GB - 4G verziót, messze olcsóbban mint máshonnan, de még pár nap mire kiderül, hogy tényleg az jön-e.
Amúgy az asgoodasnew.de oldalról rendeltem (az idealo.de -ről találtam oda) Ott ahogy látom - meg ahogy a neve is írja az odalnak - használt verziókat is árulnak, de én a 4 opcióból a teljesen újat rendeltem, bontatlan csomagban és van rá most 100 euro-s húsvéti voucher is az 512GB és 1TB-s modellekre.
Azért nem javaslom még senkinek, hogy utánam csinálja, mert nincs velük tapasztalatom. Én előre fizettem paypalon keresztűl, de volt lehetőség utánvételre és részletre is. Eddig kaptam tőlük pár visszaigazolást, számlát, szóval még nincs gyanús dolog.
Egyébként 256-os sima wifi-st rendeltem volna.
-
-
q2w3
senior tag
válasz
tomi5244 #23649 üzenetére
Szia!
Én is hasonló célre kerestem, és találtam is egy nagyon jót, jó áron. Az anyagminőség is teljesen rendben, és ilyen sok pozícióba mint amit ez tud, még semelyik tokban nem tudtam használni tabletet. Csak ajánlani tudom.
[link]Volt korábban kínai fintie tokom de az gagyi volt. Ez simán hozza szerintem a minőségi kategóriát.
-
válasz
tomi5244 #23651 üzenetére
Én a táskájában tartok még egy túl méretes bőr “sleeve” tokot, abba rakom folióstul..
aztán persze ha előveszem nem dobálom.
Amúgy tényleg jópofa ez a mágneses tok, villámgyorsan leszedhető, ami nem mindegy mert tokkal és ceruzával pont 1 kg a mérlegen, tok nélkül megáll 700 gramm környékén. -
válasz
tomi5244 #23649 üzenetére
Szia,
Én rendeltem egyet gearbest-ről, az oldalt is védi, ezáltal nehezebb kiszedni belőle, de masszív és jók a mágnesek. Kb 3000 Ft
Egy másikat ebayről, ez az Apple féle utánzata, kb 4000 Ft volt kínából. Ez kinézetre jó, tapad eléggé hozzá, csak a hajtogatott háromszög egy picit laza, de lerakva nem dől el, használható. Másik hibája, hogy ha hátrahajtod teljesen és kicsit jobbra eltolod az előlapot(ami a gép hátuljának van hajtva) akkor hajlamos lezárni a tabletet mágnesesen. Együtt tudok élni ezekkel a hibákkal, így ezt használom a mindennapokban. + kaptam hozzá egy fóliát is grátisz.sima puha cucc, nem matt vagy üveg.
Linkek:
[gearbest]
Az eBay-es már nincs fent, de van már elég sok helyről.
Tuti nem olyan királyak mint a gyártói, de tizedannyiba kerülnek. -
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
tomi5244 #23646 üzenetére
Ebben a topikban van sok:
MacRumors Fórum: iPad Pro 11 (2018) Cases/Sleeves ThreadEz az, amire sokan esküsznek, szerintem érdemes körülnézni, hogy hol a legolcsóbb:
Ztotop Case for iPad Pro 11 -
krx21
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest