Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Ma megérkezett az általad ajánlott és linkelt tok! Kevesebb mint egy hét alatt ideért.
Minőségi cucc, talán kicsit nehezebb mint amire számítottam, de legalább van benne anyag. A hátlapon lévő hajlítási lehetőséget egyelőre nem értem, de majd használat során kiderül. Apropó használat. Pro 11 még nincs
úgyhogy egyelőre a fiókban pihen és várja a gazdit 
Jah a szöszöket vonza rendesen...[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
T
-
tomi5244
őstag
Köszi! Ennyiért teljesen korrekt az ár, főleg ha minőségi is. Egyelőre még vajúdok, hogy lecseréljem e az Air2-t Pro 11"-re
Ahogy nézem nem kapnék érte annyit amennyire én első körben gondoltam. Meg hát az új se éppen olcsó. Bár szürke importból valamelyest azért emészthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 26
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Arc Raiders
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minőségi cucc, talán kicsit nehezebb mint amire számítottam, de legalább van benne anyag. A hátlapon lévő hajlítási lehetőséget egyelőre nem értem, de majd használat során kiderül. Apropó használat. Pro 11 még nincs
úgyhogy egyelőre a fiókban pihen és várja a gazdit