Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Parson
üzenetére
Érdekes kiegészités: Most ahogy olvasgatom az irodában ezt a fórumot a Portrait pozicióba állitott monitoromon (listák és hasonló dokumentumok olvasására a 3 [db] külsö monitorom egyike álló és nem fekvö), és scrollozgatok rajta, most látom csak, hogy bizony ez a jelly scroll értelemszerüen itt is látszik, csak itt is olyan minimális a késlekedés és ezzel a jelly scroll hatás, hogy tényleg koncentrálni kell, hogy lássa az ember... viszont amúgy egyáltalán nem zavaró, söt, nehezen érzékelhetö! Mindezt csak igazolandó a korábbi irással szemben írom, miszerint minden panelben van ilyen effekt kisebb-nagyobb mértékben (logikus is), hiszen sehol nem egyazon idöpillanatban frissül minden pixel, x [ms] kihagyással két teljes képfrissités között.

-
válasz
Parson
üzenetére
Én amúgy egyáltalán nem olvastam erről előtte. Bementem egy MM-ba, ki volt téve, nézegettem. Behoztam rajta a PH fórumot (nagyon sokat olvasnám a minin, azért ezt), meg egy-két oldalt, amit rendszeresen látogatok, jellemzően szöveges tartalmak álló helyzetben. Elkezdtem görgetni a fórumot, és - nekem - nagyon zavaró volt. Ott is hagytam, utána olvastam a neten, a jelenség közismert, és mi a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest