Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Kukucska12
üzenetére
Nem tudom, én nem igazán szoktam nézni, hogy újoc vagy addikt, aki ír. Ha értelmes és kulturált, akkor nekem teljesen mindegy.

Nem mondom, hogy tökéletes az alma vannak hibák, de az én felhasználási szokásaimhoz sokkal jobb és stabilabb, mint a droid. Én először telefon fronton váltottam almára, aztán jött az iPad, az Apple watch....

-
SharpSA
veterán
válasz
Kukucska12
üzenetére
"valaki úgyis fel fog jelenteni, amint meglátja, hogy friss újonc vagyok, hiszen ez Magyarország."
Már bocsánat, de milyen ... hozzáállás ez? Miért? Honnan? Magadból indulsz ki?

Ha tényleg így gondolkozol, akkor lehet így lesz, de ez csak rajtad múlik, hogy mit vonzol be magadnak...
Na és engem például totál hidegen hagy, hogy kinek milyen "rangja" van itt."Benne van évek óta, csak nem magyarul."
Igen, ez így van, de magyar kellene nekem, nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- reMarkable 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest