Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SharpSA
    veterán

A hozzászólásod első részével nem értek teljesen egyet, de nem akarom feszíteni a húrt. Bár megtehetném, mert valaki úgyis fel fog jelenteni, amint meglátja, hogy friss újonc vagyok, hiszen ez Magyarország. Igazából azért regisztráltam, hogy a másik “károsultnak” tudjak segíteni Youtube ügyben. Figyeld meg, pár óra múlva szürke leszek 😀.

Igen, sok türelem kell az Apple-höz és rengeteg pénz. De azt pl nem tudom megszokni, hogy kilövöm LG tévére a youtube-ot és leáll, homokórázik, stb. Ugyanazon a hálózaton ugyanazon tévén a droid kiválóan működik.
    Vagy a gyári billentyűzet amit művel, az kritikán aluli egy Samsung billentyűzethez képest. És tudom lehet rá külső billentyűzetet tenni, de nem szeretnék a biztonság miatt. És hát mind a vágólap, mind a szójavítás lehetősége minősíthetetlen. És az elgépelt szavakat megtanulja, törölni nem tudtam. A neten se találtam erre megoldást. A “béna” droidnál meg nyomok egy hosszút a tévesen megtanult szóra, törlés és többé nem dobálja fel.
    Mindegy, talán megszokom, talán nem, majd elválik. Egyelőre marad ez, mert nem akarok bukni rajta. De az már 98%, hogy a droid telefont nem cserélem almára, pedig először akartam. Nem fogom én szivatni saját magam.

33284xhege Benne van évek óta, csak nem magyarul.

"valaki úgyis fel fog jelenteni, amint meglátja, hogy friss újonc vagyok, hiszen ez Magyarország."

Már bocsánat, de milyen ... hozzáállás ez? Miért? Honnan? Magadból indulsz ki? :F
    Ha tényleg így gondolkozol, akkor lehet így lesz, de ez csak rajtad múlik, hogy mit vonzol be magadnak... :K
    Na és engem például totál hidegen hagy, hogy kinek milyen "rangja" van itt.

"Benne van évek óta, csak nem magyarul."

Igen, ez így van, de magyar kellene nekem, nekünk.

Új hozzászólás Aktív témák