Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukucska12
friss újonc
A hozzászólásod első részével nem értek teljesen egyet, de nem akarom feszíteni a húrt. Bár megtehetném, mert valaki úgyis fel fog jelenteni, amint meglátja, hogy friss újonc vagyok, hiszen ez Magyarország. Igazából azért regisztráltam, hogy a másik “károsultnak” tudjak segíteni Youtube ügyben. Figyeld meg, pár óra múlva szürke leszek 😀.
Igen, sok türelem kell az Apple-höz és rengeteg pénz. De azt pl nem tudom megszokni, hogy kilövöm LG tévére a youtube-ot és leáll, homokórázik, stb. Ugyanazon a hálózaton ugyanazon tévén a droid kiválóan működik.
Vagy a gyári billentyűzet amit művel, az kritikán aluli egy Samsung billentyűzethez képest. És tudom lehet rá külső billentyűzetet tenni, de nem szeretnék a biztonság miatt. És hát mind a vágólap, mind a szójavítás lehetősége minősíthetetlen. És az elgépelt szavakat megtanulja, törölni nem tudtam. A neten se találtam erre megoldást. A “béna” droidnál meg nyomok egy hosszút a tévesen megtanult szóra, törlés és többé nem dobálja fel.
Mindegy, talán megszokom, talán nem, majd elválik. Egyelőre marad ez, mert nem akarok bukni rajta. De az már 98%, hogy a droid telefont nem cserélem almára, pedig először akartam. Nem fogom én szivatni saját magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest