-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Sajnos nem jutottam előrébb. Vagyis azt tudom, hogy nekem eddig egyetlen pendrive-ommal sem hajlandó működni az Ipad 2019. Megpróbáltam a legkisebbel is (8 GB), de arra is azt írja, hogy túl nagy teljesítményigényű háttértár. Még úgy is, hogy közben töltőre volt dugva az iPad (ezzel a gyári kamera adapterrel, aminek van USB és lightning bemenete is). Mondjuk a 8GB eleve olyan lenne, mint halottnak a csók a 32 Gb-os iPadhez… Egyelőre nincs alkalmam más pendrive-okkal próbát tennem, de ahogy lesz, megírom.
Esetleg tényleg írhatna ez ügyben olyan, akinek van tapasztalata ilyen téren. Akár konkrét pendrive (háttértár) típust is közölve. -
Alex91
félisten
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Elviekben megy a legujabb OS-sel. A gond az, hogy alacsony fogyasztasu eszkoz kell, vagy kulon tap. A masik problema, hogy kvazi lassu az adatatvitel sebessege. (Gondolom a legujabb usb-c-s Pro-kon talan nem gond a sebesseg.)
De van specielalis pendrive is Apple eszkozokhoz, vagy vezetek nelkuli hattertarral is lehet operalni...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest