Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Én vízszintesen, két kézben gépelek iPaden már a 2 óta. A kis oldaltákámban az Air is elfér, a súlykülönbség valami 130 g. Minden sokkal jobban olvasható, általában függőlegesen tartva is, nem kell állandóan nagyítgatni és scrollozni.
Ha nagyon vékonyra és alig nehezebbre megcsinálják, én még az esetleges 11-12" verziój is elgondolkodok. Amíg belefér az oldaltáskába, és nem durván húzza jobban a vállam, addig nincs gond.(#2640) adamssss
Eddig cseréltek refurbished példányra, a jövőben állítólag vegyesen oldják meg. -
DaTika
tag
válasz
runner 125
üzenetére
@(#2636) aizen92: Nincs laptop, ha lenne egyértelmű lenne, hogy a mini.

@(#2637) runner 125: A kérdés tökéletes, a válasz nem meggyőző. Mindkét helyzet teljesen elképzelhető, órán jegyzetelés asztalon, tokban, órák között padon kézben, tömegközlekedésen soha!
Itthon meg ahogy esik úgy puffan ágyban akárhol. Szóval az ilyenek miatt nem tudom.
Volt már a kezemben mind a kettő, és a mini 8 coljára is rámondom, hogy tökéletes lehet, csak aztán megfogom az air-t, és arra is rá tudom mondani. Igazából a baj ott van, hogy nehéz eldönteni életszerűen előre, hogy az előnyök és hátrányok hogy viszonyulnak egymáshoz. Pl ha a mindennapokban 10col kezelhetetlenül nagy, de a 8col nem túl kicsi, akkor egyértelmű. Csak nem tudom, hogy ez mennyire van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itthon meg ahogy esik úgy puffan ágyban akárhol. Szóval az ilyenek miatt nem tudom.