- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Parson #30650 üzenetére
A hosszútáv természetesen helytálló, hiszen 2015 április óta birtoklom szeretett Iphone 6-os telcsimet. Akksi rendeltetészerű állapotának kivételével imádom.
Ipad-nél is számítok 4-5 év supportra (wikipedia alapján ez meg is van). illetve vigyázok az ilyen holmikra. Amúgy a toll mennyire tartós? Ha tölteni kell, gondolom belső aksis. -
mazsiii92
senior tag
válasz
Parson #30637 üzenetére
Nekem iPad 6-on nincs, sosem volt, és nagyon szép állapotban van, pedig 2 éves. Tény, hogy odafigyelek rá, otthon nincs tokban, csak ha kell a támasztás, ha viszont kilépek vele a lakásból akkor végig tokban van. Páromén van fólia, igazából nem veszek észre különbséget. Én nem bántam meg, hogy fólia nélkül használom.
-
buherton
őstag
válasz
Parson #30595 üzenetére
Elkezdtem ide összeírni, hogy milyen paraméterekkel szeretnék venni az asszonynak iPad-t. Az jött, ki hogy ez az iPad 8th gen, maximálisan megfelel. Egyedül a Lightning csatlakozónak nem örülök, mert USB-C jobb lett volna, de annyi felárat nem ér mondjuk egy használt iPad Air 3th gen.
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Parson #19067 üzenetére
Még amikor hoztak ki új Miniket, akkor is csökkenő tendenciát mutattak az eladások, évek óta a Mini sorozat teljesít a legrosszabbul az iPad családból. Szóval úgy tűnik egy ördögi körbe futott bele a Mini, az Apple elhanyagolta, mert nem hozta a számokat, de utána már nem is tudta hozni a számokat, mivel nem fejlesztették.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Parson #19045 üzenetére
Ez is azt támasztja alá, hogy mennyire nem érdekli az Apple-t a Mini széria... Évek óta az teljesít a leggyengébben eladások terén, így nem is frissítek, de annyira már nem is érdekli őket, hogy lejjebb vigyék az árát, hátha úgy többen veszik.
Én a helyedben nem nagyon várnék új Mini szériára, érezhetően több jel mutat arra, hogyha meg nem is szüntetik, de frissülni se nagyon fog, mint arra hogy újra életet lehelne az Apple a szériába. -
Alex91
félisten
válasz
Parson #17029 üzenetére
Evek ota hasznalok iPad-et... Sok mindent meg lehet oldani vele, van amit mar jobban is szeretek vele csinalni, mint a nagy geppel. De az teny, hogy az ember agyat at kell allitani egy mas logikara. Ki kell talalni, hogy amit meg szeretnek csinalni azt itt hogyan tudom. Es nem azt keresni, hogy igy szoktam, akkor itt is igy akarom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest