- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
Amilo02 #36539 üzenetére
Nyilván nem a Te hibád, de a Tech2 Lacit és A VRtech Pistiéken kívül szerintem mind halál gyenge és a stílusuk......NA mind1, ez magánvélemény és én is bele-bele szoktam nézni a Magyarósiba is nagyritkán, de nehezen viselem azt a hanglejtést, beszédet, stílust, stb.. meg sokszor mond ökörséget is...de az AnonimInc az szerintem a legalja, Apple Pie-al egyetemben....bohóc mind a kettő.
-
válasz
Amilo02 #36489 üzenetére
amúgy tényleg jó a mágneses Folio tok én is nagyon szeretem
12.9 iPad Pro-ra én is vettem egyet leértékelve még iCentre-ben nyáron 15ezerért (38ezer forint eredetileg)
Azóta még olcsóbb lett, már csak 12ezerért adják
szerintem ennyiért megéri - főleg hogy a fehér színű a legmenőbb (igaz ez is lesz dzsuvás a leghamarabb)
-
moleculez
veterán
válasz
Amilo02 #36478 üzenetére
Ebből a bill érdekelne, Air4-hez. De valszeg az én felhasznalasomhoz inkább a Logi megoldása illik, viszontez meg nagyon tetszik.
Ha ebből kiveszem a gépet mert pl jegyzetelek, akkor tok nélkül marad.
A Loginál meg alapból tokban van és hozzácsattintom a bill-t ha kell.
-
HardRic
addikt
válasz
Amilo02 #36410 üzenetére
Sima mágneses “tokban” volt, egyszerűen feldőlt és koppant a sarka még az első hetekben. Semmi jelentős, csak egy pici horpadás az egyik sarkán de engem zavar rendesen. Azóta nem használom azt a fajtát, csak olyat ami a szélét is védi rendesen.
Amúgy simán kibírja a lógatást, bár nem sok értelme van -
HardRic
addikt
válasz
Amilo02 #36406 üzenetére
Én egy hasonló, ilyen tokot rendeltem. Annyiban tud többet, hogy az előlapot mágnesesen le lehet csatolni. Múlt hét óta használom, nagyon szeretem, hogy nem fityeg rajta a nehéz előlap amikor kézben van, és mégis védve van. Nem úgy mint egy sima mágneses rácuppanós toknál amilyenben már megsérült korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest