Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
retina mini, teljesen ilyen az enyém is, talán mikor a felső keresőt hozom elő kisebbet reccsen, mert ki vettem onnan mindent, nem használom. de nekem meg azért is laggol ha felülről húzom elő a keresőt mert még elő kell vennie a swiftkey billt, ami lassabban jön elő mindenhol mint a gyári, de nekem megéri várni fél/1mp-el többet.
az alkalmazás váltó az ilyen, mióta megújult a felülete iPad-en nem annyira folyamatos, főleg ha sok minden fut, a leg utolsónál meg nyomod a home gombot, döcögve ugrik vissza. érdekes, mert 4s-en meg baromi folyamatos, de tényleg.
ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy főképernyőn lévő bal oldali keresőt hogyan lehet teljesen el tüntetni? mert a pipát a spotlight keresőben mindenhonnan kivettem, és azt szeretném, ha lehetőség se lenne balra lapozni.
egyébként mikor ki jött az iOS9, és vissza tért a bal oldali kereső, haha egyből iOS1 ugrott be, ott se szerettem
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget.