Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
teguran
tag
sziasztok.
tudtok olyan video lejtaszo programot ajanlani, ami olyan .mkv-t is lejtaszik, amihez nincs direkt hozzaadva a hangfile?
pl nc-rol letoltok egy mappat, es altalaban 4db fajl talalhato a mappaban.
(csatoltam kepet)probalkoztam mar vlc es mx playerrel. az itunesban az adott alkalmazashoz adtam hozza a .mkv-t, de ugy hang nincs. hozzaadtam az osszes fajlt egyenkent, de ugy sincs hang. a mappat kompletten pedig nem lehet attenni, mert nem ismeri fel.
szornyu idegesito, hogy nem tudok az ipaden minimum hd-ban filmezni. gyengebb minosegu divx es tarsainal nincs gond a hanggal, viszont elvezhetetlen kepe miatt nem nezem, plane ha mar az ipad kijelzoje 2048 x 1536 keppontos.
droidos tableten kiprobaltam, hatha a letoltott filmekkel van valami, viszont ott gond nelkul mappa athuz, es hanggal egyutt vitte. (tudom, a filekezeles mas, azonban a ipaden is van tuti megoldas)
halas koszonet barmifele segitsegnek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest