-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
teguran
tag
sziasztok.
tudtok olyan video lejtaszo programot ajanlani, ami olyan .mkv-t is lejtaszik, amihez nincs direkt hozzaadva a hangfile?
pl nc-rol letoltok egy mappat, es altalaban 4db fajl talalhato a mappaban.
(csatoltam kepet)probalkoztam mar vlc es mx playerrel. az itunesban az adott alkalmazashoz adtam hozza a .mkv-t, de ugy hang nincs. hozzaadtam az osszes fajlt egyenkent, de ugy sincs hang. a mappat kompletten pedig nem lehet attenni, mert nem ismeri fel.
szornyu idegesito, hogy nem tudok az ipaden minimum hd-ban filmezni. gyengebb minosegu divx es tarsainal nincs gond a hanggal, viszont elvezhetetlen kepe miatt nem nezem, plane ha mar az ipad kijelzoje 2048 x 1536 keppontos.
droidos tableten kiprobaltam, hatha a letoltott filmekkel van valami, viszont ott gond nelkul mappa athuz, es hanggal egyutt vitte. (tudom, a filekezeles mas, azonban a ipaden is van tuti megoldas)
halas koszonet barmifele segitsegnek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- RAM topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest