Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
teguran
tag
sziasztok.
tudtok olyan video lejtaszo programot ajanlani, ami olyan .mkv-t is lejtaszik, amihez nincs direkt hozzaadva a hangfile?
pl nc-rol letoltok egy mappat, es altalaban 4db fajl talalhato a mappaban.
(csatoltam kepet)probalkoztam mar vlc es mx playerrel. az itunesban az adott alkalmazashoz adtam hozza a .mkv-t, de ugy hang nincs. hozzaadtam az osszes fajlt egyenkent, de ugy sincs hang. a mappat kompletten pedig nem lehet attenni, mert nem ismeri fel.
szornyu idegesito, hogy nem tudok az ipaden minimum hd-ban filmezni. gyengebb minosegu divx es tarsainal nincs gond a hanggal, viszont elvezhetetlen kepe miatt nem nezem, plane ha mar az ipad kijelzoje 2048 x 1536 keppontos.
droidos tableten kiprobaltam, hatha a letoltott filmekkel van valami, viszont ott gond nelkul mappa athuz, es hanggal egyutt vitte. (tudom, a filekezeles mas, azonban a ipaden is van tuti megoldas)
halas koszonet barmifele segitsegnek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OpenWRT topic
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad 6. Gen. 32gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest