Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashiyo
csendes tag
Ipad Air 2 [only WiFi] vásárlás előtt állok, de valami nem tiszta.
Az eredeti Apple Store-ban a 64gb-os 199.990Ft, a 128gb-os 234.990Ft.
A http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=apple -n viszont a 64gb-os 154.000Ft, a 128gb-os 185.000Ft.Értem én, hogy az eredeti forgalmazónál mindig drágább egy kicsit minden, de akkor sem értem ezt a különbséget.
Ha jól láttam, akkor az Apple Store-ban is csak 1 éves jótállás és 90 napos ingyenes telefonos terméktámogatást írnak.
Ha jól tudom (javítsatok ki ha nem) egy Apple terméket bármelyik ilyen szervízbe be lehet vinni, mert valami saját kód alapján azonosítják be, tehát nem feltétlen a vásárlás helyére kell visszavinni.Namármost, ezen a PartNeroGSM oldalon pedig azt írják, hogy "Tisztelt Vásárlók! Az általunk forgalmazott készülékekhez, minden gyári tartozék megtalálható pl.: adatkábel, fülhallgató, memóriakártya, töltő, illetve minden készülék magyar nyelvvel rendelkezik. ", illetve "Bolti Garancia: 1Év", "Apple Garancia: 1Év".
Szóval.. Ha én az utóbb említett helyen vennék egy 128gb-osat 185-ért (ami eredetileg csak egy 64gb-osat forr ki), akkor az szinte teljesen olyan, mintha az Apple Store-ban vettem volna?
El vagyok veszve, nem lehet ilyen egyszerű.. Valaki világosítson már, milyen hátulütője lehet a dolognak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Sorozatok
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Linux haladóknak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs