Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashiyo
csendes tag
Ipad Air 2 [only WiFi] vásárlás előtt állok, de valami nem tiszta.
Az eredeti Apple Store-ban a 64gb-os 199.990Ft, a 128gb-os 234.990Ft.
A http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=apple -n viszont a 64gb-os 154.000Ft, a 128gb-os 185.000Ft.Értem én, hogy az eredeti forgalmazónál mindig drágább egy kicsit minden, de akkor sem értem ezt a különbséget.
Ha jól láttam, akkor az Apple Store-ban is csak 1 éves jótállás és 90 napos ingyenes telefonos terméktámogatást írnak.
Ha jól tudom (javítsatok ki ha nem) egy Apple terméket bármelyik ilyen szervízbe be lehet vinni, mert valami saját kód alapján azonosítják be, tehát nem feltétlen a vásárlás helyére kell visszavinni.Namármost, ezen a PartNeroGSM oldalon pedig azt írják, hogy "Tisztelt Vásárlók! Az általunk forgalmazott készülékekhez, minden gyári tartozék megtalálható pl.: adatkábel, fülhallgató, memóriakártya, töltő, illetve minden készülék magyar nyelvvel rendelkezik. ", illetve "Bolti Garancia: 1Év", "Apple Garancia: 1Év".
Szóval.. Ha én az utóbb említett helyen vennék egy 128gb-osat 185-ért (ami eredetileg csak egy 64gb-osat forr ki), akkor az szinte teljesen olyan, mintha az Apple Store-ban vettem volna?
El vagyok veszve, nem lehet ilyen egyszerű.. Valaki világosítson már, milyen hátulütője lehet a dolognak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest