Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
Vettem egy apple smart case -t az ipad air emhez de valahogy nem adja.
Mintha nem lenne elég merev kézben tartva közepén jár az ipad le fel ha nyomkodom.
A fedlap 3 vágása sincs eltalálva szerintem nem simul hozza a hátuljához teljesen ha hátrahajtom.
Mas is tapasztalt ilyet vagy ez ilyen? Esetleg hagyni kellene bejaratodni kicsit?Az air 2 + air 2 apple case nel nem volt ilyen ott valami hihetetlen patent volt ráadásul mágneses is volt szépen hozzátapadt a hátuljához.
Ipad4 esem nel sem emlékszem semmi ilyenre bar ahhoz valami aftermarket case volt.Istyle ban vettem csak nem adnak hamisítványt ott. Lehet náluk cserélni ha nem tetszik vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest