-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Ha már kikapcsolás, engem megőrjít, hogy az M1 Pro-t 18-as iOS verzióval csak úgy tudom kikapcsolni, hogy kétszer rá kell böknöm a kikapcs ikonra, másodszorra hosszan nyomva tartva. Ebben mi volt az elgondolás?
Van egy rendes power gomb a készüléken aminek így kb semmi haszna. Emlékeim szerint a Mini 5-ön eggyel régebbi iOS verzióval nincs ilyen gond.Amúgy a méretről beszélve, nálam a Mini a legjobb méret pl autóban navigálni és olvasni, elég sokat olvastam róla ágyban fekve, kicsi és könnyű. A Pro 11-t ugyan imádom, de tény, hogy ágyban nagyrészt csak hason vagy oldalt fekve tudom kényelmesen használni, az inkább munkaeszköz nálam. Másik oldalról viszont a 120Hz után nagyon zavarja a szemem a 60Hz...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van egy rendes power gomb a készüléken aminek így kb semmi haszna. Emlékeim szerint a Mini 5-ön eggyel régebbi iOS verzióval nincs ilyen gond.