- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Szegény dániában épp akciós egy szupermarketben, 130k-nak megfelelő JMF-ért. Vettem is családtagnak.

Ennek ürügyén ki is próbáltam.
- A kijelző nagyon szép (az én 9th gen ipademhez képest).
- Az egeres görgetés azon is ugyanúgy retek, mind a keychron mind a logitech egérrel kiakasztott/nemkiakasztott módban is.
- Lehet, hogy a Procreate már EoL módban van az enyémre, mert a GUI máshogy néz ki kicsit rajta. A duplázott RAMot nagyon szereti, egységnyi 2048*2048 vászonon míg a régi 60 réteget tud, ez 156-ot.
- Semmi értelme a kidudorodó kamerának azon kívül, hogy mégtöbb profitot jelent az almának az, hogy kötelező tokot kell venni hozzá, vagy különben billeg, mert a felbontása és a képminősége ugyanolyan kritikán alulian csapnivaló mint az előzőnek.
- Nekem első genes ceruzával a topikban és redditen többször emlegetett LightBlue appal sem sikerült párosítani. Technikailag nem látom az akadályát, hogy miért nem elég a régi lightning-lightning adapter + egy type-c lightning kábel, de biztosan ebben is szándékosan kikötöttek 1-2 drótot, hogy kötelező legyen gyári adaptert venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest