- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
gretzky77
üzenetére
94%nal en is gondoltam... elotte meg 99%on volt, csak az tunt fel, hogy baromi gyakran kell tolteni, meg is lepodtem, hogy hova tunt hirtelen ennyi szazalek. azota mar 92%on van, heti, ketheti szinten csokken.
en azt terveztem, hogy az elozohoz hasonloan kb harom evig fogom hasznalni... de erre igy esely sincs, kizart, hogy meg ket evig ez normalisan hasznalhato maradjon. konkretan jobban tennem ha a 2024es tabletemet adnam el, mint a 2021eset gombokert. ha az akku osszecsinalja magat, a meg a socban rejlo plusz teljesitmeny sem erezheto.
ironikus modon epp az akku volt a fo ok, amiert frissitettem, azert is hasznaltam 80%on a kezdetektol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S11 256GB 11" Wi-Fi Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest