- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Hasznos választ nem tőlem fogsz kapni, mert még nem jártam így, de mivel épp a múlt héten csináltam hasonló költözést (2020-as Pro-ról 2024-es Pro-ra, meg korábban telefonról telefonra is), leírom az én módszeremet.
Az új készülékbe be szoktam lépni a költözés megkezdése előtt, hogy megnézzem, melyik iOS verzió fut rajta. Amennyiben frissítésre van szükség, azt elvégzem. Utána kezdek csak az átmásoláshoz. De ezt a módszert szoktam követni akkor is, ha biztonsági mentésből állítom vissza az új készüléket. Ez egy régi beidegződés nálam, ugyanis korábban jártam úgy párszor, hogy az iTunes már az elején jelezte a műveletnek, hogy előtte frissítsek, addig a visszaállítas nem hajtható végre. De kíváncsi leszek a tőlem rutinosabbak válaszára, ők ezt hogy csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Crimson Desert
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest