- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Hasznos választ nem tőlem fogsz kapni, mert még nem jártam így, de mivel épp a múlt héten csináltam hasonló költözést (2020-as Pro-ról 2024-es Pro-ra, meg korábban telefonról telefonra is), leírom az én módszeremet.
Az új készülékbe be szoktam lépni a költözés megkezdése előtt, hogy megnézzem, melyik iOS verzió fut rajta. Amennyiben frissítésre van szükség, azt elvégzem. Utána kezdek csak az átmásoláshoz. De ezt a módszert szoktam követni akkor is, ha biztonsági mentésből állítom vissza az új készüléket. Ez egy régi beidegződés nálam, ugyanis korábban jártam úgy párszor, hogy az iTunes már az elején jelezte a műveletnek, hogy előtte frissítsek, addig a visszaállítas nem hajtható végre. De kíváncsi leszek a tőlem rutinosabbak válaszára, ők ezt hogy csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest