Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Töltheted bármivel, ami nem minősül elektronikai hulladéknak, nevesebb kínai gyártók ajánlottak, de az itthoni nagyobb boltok saját márkás cuccai is jó (IKEA, Lidl, Alza).
Én például egy nagyon régi Nokia (Microsoft Mobile) töltővel töltök szinte mindent, beleértve iPad-et is.36 hónap tuti nem nem vonatkozik az akksira, mert természetesen elhasználódó kategória, de ha komoly gond van vele, akkor 1 éven belül foglalkoznak vele.
Ágyból való használat nekem simán csak natúron kézbentartva használatot jelent, de kinek mi.
Én asztalon használom legtöbbet egy MagSafe asztali állványra helyezve.Eredeti kiegészítők mindig ajánlottak szerintem, fóliából meg én üvegre szavazok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HBO Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest