- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
F.E.K..
üzenetére
"fedél felhajtásával aktiválódik a képernyő, lehajtva pedig nyilván lekapcsol."
Na, en azt kikapcsoltam.
Ugyanis a magnes a fedel szelen, ami osszezarta volna az also reszevel az kiesett es nem igazan foglalkoztam vele. Kit erdekel ha kiesett.
Gondoltam. Aztan eltellt egy kis ido mire osszekapcsoltam, hogy a lerovidult keszenleti ido es a Google magasabb energiaigenye az miatt tortent mert a kepernyo ki-be kapcsolgatott allasaban mert nem volt a fedel stabilan az ipad-en. Pedig mar szidtam a G-t veszettul
, meg a hatterbeni mukodest is letiltottam...
Szoval akinek nem igazan popec a zaro resze a fedelnek, az figyeljen erre, mert leszivhatja az aksit ha egy program ami a kezdokepenyon mukodik, aktivizalodhat rengetegszer.
Csak leirtam tanulsagkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanis a magnes a fedel szelen, ami osszezarta volna az also reszevel az kiesett es nem igazan foglalkoztam vele. Kit erdekel ha kiesett.
, meg a hatterbeni mukodest is letiltottam...