Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bongeszo
aktív tag
válasz
_Mario_
üzenetére
Ne aggodj, ha az Andrassy uton megmutatod azonnal cserélni fogják(2-3 nap mire megérkezik a cserekészülék).
Én is így jártam még az iPad 2-vel. Mediamarkton keresztül küldtem vissza, és visszajött, hogy nincs baja. Ott azt javasolták hogy vigyem át személyesen. Megmutattam és nem volt gond, cserélték. Modjuk ha erre nem cserélték volna akkor soha többet nem vettem volna almás terméket. Úgy gondolom, hogy ennyi pénzért nem lehet semmi kifogás a minőségre... Szerencsére ők is így gondolják.
amúgy előtte arra cserélték az ipadet, hogy a széleken bevilágított egy kicsit a kijelző. A többiek akik a családban használták észre sem vették de engem zavart, ahogy a szellemképesedés is, hiába csak fél percig tartott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4 okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs