Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pano
    veterán

Nekem is ez a tok van már 2 éve legalább. Mennyi erő kell, hogy magát a tokod levedd az iPad hátuljáról? Én iPad próval használom.
    Viszont annyit hozzátennék, hogy amikor én vettem, akkor az első termék amit átvettem, hibás volt, ugyanis abban lifegő csatban nem volt mágnes. Tehát ha hátrahajtottam akkor nem tapadt a hátuljára sőt, letámasztott állapotban előrehajlott a kijelzőre. Még azonnal visszavittem és kicseréltettem. Hibás volt, mert a mostanimban nagyon erős az a mágnes és rendesen rácsapódik a hátuljára.
    Használok ceruzát, bár utángyártott Ali-sat, de nekem nincs olyan problémám, hogyha a ceruza oldalt van akkor becsúszna a tok mögé!

Maga a mágnes jól tart. Ez az egyetlen hibája a toknak. A csat is "hátra csattan".
    De amint fel akarom venni a jobb oldalánál fogva, egyszerűen a pencil becsúszik a fedél alá. Pedig az is egész erősen tapad és még csak nem is vagyok vadállat.
    S mivel a jobb oldalának jelentős részét elfoglalja a pencil, nehéz nem úgy megfogni.

Visszaküldeni gazdaságilag nem éri meg, mert közvetlen ESR-től rendeltem. Meg az is idő...

#45738 tybsen Köszi az ajánlást!

Új hozzászólás Aktív témák