Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
Vasti74
üzenetére
Szia,
Én Logitech Slim Combo + Air 3 vonatkozásában tapasztaltam hasonlót. Kameranál kis papírral ki kellett támasztani, különben a feloldógomb mindig benyomott állapotban volt.Ráadásul már vagy az iPad meg volt hajolva, vagy ekkor történt, de úgy ráfeszült a műanyag hátlap, hogy kivételkor észrevettem, hogy az iPad hosszabb oldala mentén ferde.
Szerencsére működik a tablet, de azóta a hátlapot nem raktam rá, trifold(ESR) tokban pont úgy áll a tablet, hogy a smart connectorok szabadok és lehet csatlakozni a billentyűzet részt. Annyi, hogy így 2 darabban kell hordozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest