Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
zoli62
üzenetére
'Ez úgy értem, hogy az iPadnek van telefonszáma, hogy az iPaden az iMessage beállításánál ez a szám, jó, akkor a SIM kártyához tartozó szám sohasem jelent meg. Sohasem tudtam még Androidra, vagy más telefonra SMS-t küldeni kizárólag az iPadről.'
Ezt magyarázom én itt egy ideje, hogy ez nem is fog müködni, ennek nyugodtan pápát lehet mondani, amíg apple ezen nem változtat. Nem tudom hányféleképpen tudom még leírni amúgy, hogy ezt el lehet felejteni... az iPad NEM iPhone. Az iPad csak az egyazon apple ID alatt használt iPhone-odba tett SIM kárytán keresztül képes SMS / MMS kommunikációra (ha az üzenettovábbitások, iCloud szinkronizáció az Üzeneteknél be van kapcsolva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest