Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Jo az ha kepes halozatot is hasznalni.Utaztam kifele most es az allyra hotspotoltan az iphonerol.15-20 percenkent dobta a mobilhalozatot.Felkelett oldanom,hogy ujra elinduljon az internet.kb 2 orat kinlodtam igy,aztan hagytam is a fenebe.Xar ez mikor online jatekot jatszol.Ha adott minden,akkor menetkozbe nem kell szorakozni a hotspotal a tabeleten,hanem mehet a mobilnet,lehet nyugodtan filmetnezni stb.Nekem volt adatkartyam pluszban meg szolgaltatotol vettem az ipadot,mashonnan nem is szoktam venni semmit.Igy kb alap a cellular.
Ha adott valakinek,hogy egy helyben hasznalja joforman az ipadot,mindig van wifi elerese,akkor termeszetes,hogy folosleges mas verziot venni.Volt olyan eset,hogy a fonokom benezett egy szamlat idekint es lekapcsoltak az internetet amit 3 honap alatt sikerult elintezni,hogy legyen ujra,milyen jol jott ilyenkor is,hogy van mihez nyulni
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest