Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
plusz mennyit merul a telefon amiatt hogy aktiv hasznalat plusz wifi hotspotkent mukodik ami igazabol nem is arra van meretezve... nagyobb antenna, jel is stabilabb... ha sok evre veszi az ember az ipadet annyi idore marginalis a kulonbseg arban amit a cellular jelent, ha nem kizarolag hazon belul hasznalja. elore persze nem szivesen fizeti ki az ember a felarat.
-
Roland861010
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Amúgy meg utazáshoz tökéletes a cellural verzió. Szülőknek vidéken nincs Wi-Fi mert kiváltottam nekik korlátlan nettel.
Még micros net van a faluban miközben a 4G meg maxon pörög náluk.
Vagy nyaralás alkalmával is kényelmesebb.De igazából lényegtelen.
Nekem ez jelenleg verhetetlen ajánlat volt. -
Parson
addikt
válasz
Gubu0101
üzenetére
Bizony az iPhone-ról iPad-re megosztott internettel nekem is az a tapasztalatom, hogy nem annyira gördülékeny és könnyebben meg is tud szakadni alkalmanként, mint egy eleve beépitett megoldás... (egyszerüen hol pöpecül müködik, hol meg csatlakozni sem óhajt, pedig próbálkozik az ember ugyanúgy rakni az eszközöket). Ettöl függetlenül én pl telekre egy fixen telepitett sim kártyás wifi routerben gondolkozom ami kellöen erösen szórja a netet az iPad-eknek... ha az se jön be, akkor franc se tudja mi lesz egyelöre... szerencsére iPad-et inkább csak nyugodtan üldögélve használunk, és sosem útközben vhová.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest