Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Szia! Szóval A Pencil azt ugyanazt tudja minden esetben. A masodik gen az ugye annyival jobb hogy mágnesesen rácuppan a gép oldalára, és így tölt. (Van talán más is nagyobb pontosság vagy ilyesmi, amit földi halandó észre nem vesz)
Rajzoláshoz pedig szinte mindegyik jó, valamint úgy általában hardveresen nem lehet mellé nyúlni.A 10-es bár jobban néz ki, mégis 1 gen Pencil kell hozzá. És egy elég ocsmány kábelen keresztül tölt.Nekem itthon 2 darab iPad7-es van használatban szontén Pencillel a gyerekeknek alkalmi rajzolgatásra meg mindenesnek. Tökéletesen teszi a dolgát.
Én a helyedben egy 8-as, 9-es iPadet vennék, Pencillel, aztán ha kinövi vagy komolyabbra fordul akkor lehet upgradelni Pro-ra. Esetleg használt jó állapotú Air4. Nekem ez van, nagyon bitang vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Apple Pencil USB C bontatlan
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs