- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macrodroid
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
"Otterbox Defender tokkal megy a Qi? Újat mondtál."
Valszeg nem vagy kis hatásfokkal menne a vastagsága miatt, de természetesen nem tudom kipróbálni, hisz az isteni, "forradalmi" Apple nem támogat Qi-t (sem). De azért is vettem minden újabb iPhone-omhoz a Defendert, mert úgysincs a telókban Qi, így nem kellett miatta vékonyabb tokot választanom. Ha lett volna Qi, vékonybbat veszek. Az Otterboxnak is vannak strapás, ám vékonyabb tokjai, amik már biztosan (jól és hatékonyan) mennének Qi-val.
"Apple cuccaim vannak, tehát működnek keresztben"
Kár, hogy "csak" Apple-ekkel. Míg ha megveszel egy szabvány MHL, SlimPort adaptert vagy Miracast receivert, azt bármivel tudod használni: Android, (Miracast-nál) Windows Phone, desktopok, minden. Ráadásul az Apple Lightning – HDMI / VGA, 50 dolláros adapterei eleve rosszabb minőségű jelet adnak ki, mint a konkurencia (vagy a 30-tűs régi csati), ha nem az adapterben történik a videofile dekódolása, azaz mirrorozol vagy egy app direkt ír a videokimenetre. Nesze neked Apple "minőség"...
"A microUSB a legnagyobb rakás fos, amit valaha kitaláltak, annál még a 30 pines is jobb volt, mert ki tudtam tapogatni, melyik irányba fordítva kell bedugni."
Igen, ezt leírtam alább is: a microUSB a három közül a legrosszabb. Ennek ellenére különösen az olyan tokoknál, amik védik a Lightning portot is (nem csak a Defender ilyen), a Qi töltés lehetősége nagy segítség & időmegtakarítás & lehetséges hibák megelőzése lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest