Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én tisztában vagyok a kockázattal, nem tudom mit kell itt magaslóról oktatni. Konkrétan béta bugokról írtam így a vak is látja hogy köze van a problémához. Nem is sírok miatta, csak gondoltam megosztom.
Akit meg érdekel: a stage manager tényleg használhatóbb lett, már 4-5 napja fixen beállított két lapot használok az elrendezett appokkal és nem ugrál, nem másznak el.

Persze még lehetne mit fejelszteni rajta bőven..Van valakinek M1 vagy újabb pro 12.9? Érdekelne hogy a mutasson többet opció hogy néz ki összehasonlítva a normállal mondjuk stage managerrel kirakott böngésző és egy fájlok appal.

Nem igazán találtam összehasonlítást a 18-as proban meg nincs sajnos ilyen opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxyS8ultra
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs