Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sumptuous
    senior tag

Sziasztok! Olvasgatom az iPad Mini 6 tesztjét:
    "Ugyanakkor a 60 Hz-es képfrissítést már meghaladta nem csak az iparág, de az Apple maga is. És ezzel kapcsolatban van némi hiszti, mert főleg álló módban görgetésnél zavaró lehet egyes felhasználóknak, hogy kicsit később frissül a kép jobb oldala, mint a bal. Ez egyébként nem egyedi jelenség, egyszerűen a 60 Hz és az IPS ezt hozza, nyilván lehet optimalizálni, valószínűleg lesz is rá valami javítás, de tény, hogy vannak, akiket zavar."
    Ezt úgy értsem, hogy a jelenleg kapható iPad-ek mindegyike ezzel küzd, kivéve a Pro szériát? Nekem most egy "régi" 10.5-es Pro van, de gondolkodom egy új Air-en. Akkor azon is lesz ez a jelenség?

Mostani 120Hz-es kijelzőt ha megszokta a szemed, kellemetlen lesz visszatérni a 60Hz-re. Én azt vettem észre, hogy már a buszon ülve is látom más emberek telefonján, ha 60Hz-es.. ;]
    Mondjuk nekem telefon, tablet, tv, laptop is 120Hz minimum.
    Sőt a 11-es iPad Promon is látom a jelly scrollt, pedig ezen aztán tényleg minimális a jelenség. (Volt már több darabom, mind ilyen, nem egyéni jelenség. De ez nem hiba, egyszerűen az ips így működik. )

Egy szó, mint száz, mindenképp nézd meg élőben a kijelzőjét a kiszemeltednek, vagy vedd online és küld vissza, ha nem vagy vele elégedett.

A 10.5-ösnek egyébként szuper kijelzője van, ha nem foltosodik a home gomb fölött pár centivel, én biztos nem cserélném le. Nekem is csak ez az egy ok miatt van inkább 11-es Pro.

Ha nem nagy a mostani, és mindenképp szeretnél egy újabbat akkor én a helyedben a 11-es Pro-ra váltanék, és akkor semmiben nem lesz visszalépés. A mini és az air azért nem csak kijelzőben, de hangban is gyengébb. :R

Új hozzászólás Aktív témák