- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
"Ugye simán lehet, hogy a 2 faktoros azonosítást kéri az eszközön való belépés után de nem fut le stb."
Na pontosan ezt tapasztalni. Az iPad-en nem jelenik meg a mobiltelefonra elküldött kód bekérési ablak/felület, hanem egyből azt írja, hogy érvénytelen ID vagy jelszó
Van egy függő frissítés, de nem lehet telepíteni, mert ahhoz is be kell jelentkezni, ami előbbiek miatt lehetetlen
Visszaállításnál két kérdést követően ugyanígy fiókba bejelentkezést erőszakol, de az itt sem megy
iforgot.apple.com oldal safariban bejön, de az ID és a képen látható kód beütése után csak "karikázik" akár egy óra hosszat is és nem megy tovább.
Safariban fiókba bejelentkezési oldal egy nagy fehérséget tölt csak be, így ott sem lehet bejelentkezni
Store-ból nem lehet telepíteni egy Chrome-ot sem, mert szintén bejelentkezést igényel, ami előbbiekben is problémás volt
Telepítettem iTunes-t win store-ból PC-re, de fiókba bejelentkezésen kívül semmi egyebet nem tudtam vele művelni, mivel ugye nincs a fiókhoz eszköz rendelve
Valami nagyon félre mehetett, szóval ennyi fasság után úgy gondolom, hogy beviszem a készüléket holnap a miskolci almavilág szaküzletébe, aztán elmondom mi is a kín, hátha kényszerből újra tudják húzni a szoftvert vagy tudomisén mit tudnak tenni vele
én elfogytam
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- További aktív témák...
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Intel Core i3 10105F processzor
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én elfogytam