Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1
    veterán

asztalnál ülve tablezetel, mintha monitort néznél? :F :F

pont erre találták ki az egész tablet koncepciót hogy ne kelljen asztalnál ülve görnyedned, hanem kényelmes fotelben, hátradőlve tetszőlegesen tartva tudj nézelődni

Az esetek nagy részében nem, de szeretném arra is befogni, hogy munka mellett tudjak úgy szakmai anyagokat olvasni vagy oktatóvideókat nézni, hogy a monitoron ne veszítsek munkaterületet, illetve valamennyire szeparáljam a 2 tevékenységet.
    Tokban tartva vertikálisan nem igazán tudom használni, ahhoz mindig ki kellene venni, a horizontális használat esetén pedig alacsonyabban van, mint a monitor - így igazából kézenfekvőnek tűnne egy ilyen stand - tudnám mindkét pozícióban használni, illetve a monitor magasságához is közelebb lenne, így ergonómikusabbnak tűnik, mintha lefele kellene néznem folyamatosan.

Fóliával kapcsolatban visszaolvastam a hozzászólásokat, és eléggé megoszlóak a vélemények, hogy pencil mellé mi lenne a jó. Van aki szerint jó a paperlike, van akinek a sima fólia is oké, van aki üvegfóliát javasol.
    Telefonon clearplex fóliát használok, így az jutott eszembe elsőre ipad-re is, viszont nem igazán találtam infót arról, hogy mennyire felelne meg pencil mellé.
    Használ valaki clearplex és pencil kombinációt?

Új hozzászólás Aktív témák