Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Hát én sok éves Mac-es tapasztalat alapján szűrtem le, hogy a Coconut battery és társai csak valami közelítő értéket mondanak, vagy azt sem, mert modern OS-eken csak az Apple fér hozzá az akkumulátor adatokhoz... Persze érezni meg te érzed, hogy jobban merül, vagy sem, de azt bármi, sajnos.
Mondjuk azt nem értem, hogy amit az iPhone-ba bepakoltak kijelzést az akku elhasználtságáról, azt miért nem teszik legalább be az iPad-be is...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad 6. Gen. 32gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest