Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Nézd én ebben nem igazán osztom a nézeted... nem hiszem, hogy csak az ő rendszerük a megfelelő.
Mondok egy példát, volt egy VW Jetta-m Comfortline felszereltséggel és olyan extrák mint pl. a hazakísérő fény és még egyéb finomságok elég komoly pénzbe kerültek volna ha kérem, de volt egy VW-es szervizes ismerősöm aki magánban is foglalkozott az autókkal. Elmentem hozzá rádugta a számítógépét a kocsira és láss csodát a következő kérdés már csak az volt, hogy hány mp hosszan égjen a fényszóró a hazakísérő fénynél.... azt hiszem egyéb extrák mellett kb. fizettem 10e Ft-ot.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem csak a VW által engedélyezett szolgáltatás lehet megfelelő hanem pl. ez is, hiába nem a "gyárban" engedélyezték ezt a lehetőséget.
Valamint igenis érzetre is durván merül a tablet, hiába állítják, hogy 86%-os!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest