Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
tibitron
üzenetére
Nekem air 5 van, és egy 14 pro. Korábban egy 120 Hz-es Samsungot váltottam 13-ra, de annyira nem volt éles a különbség visszafelé, mint a Samsung esetén 60-ról 120 Hz-es váltáskor. Szerintem eleve nagyon jó a kijelző minősége, és valahogy kevésbé tűnik fel a váltás az Apple esetén, mint az volt más markánál. Az air 5 és a 14 pro között sem zavaró nekem a különbség, a feleségem 13 minijét sem fáj használni. Nyilván jobb a 120 hz, de véleményem szerint nem olyan eget rengető a különbség. Az air 5 pedig nagyon erős. Én korábban már leírtam, lehet hogy nem itt - egy ryzen 7es ultrabookot hagytam el az air 5-el. A porondmesterrel külső kijelzővel számomra mindenre elég. Az asztali gépemet is most adtam el, egyszerűen nincs rá szükség, főleg Apple eszközök között már.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Processzorok Olcsón Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest